Rebellion, Radiant Worlds'ü satın alarak yapımcı sayısını arttırdı

Mehmet Atilla Turan 8.01.2018 - 18:48
İsim değişikliği ise yakında gerçekleşecek
İngiltere bazı popüler oyun yapımcısı Rebellion, bugün açıkladığı duyuru ile başka bir İngilitere bazlı yapımcı olan Radiant Worlds'ü satın aldıklarını açıkladı. 2013 senesinde kurulan Radiant Worlds'de oyun sektöründe uzun süredir çalışanlar vardı ve sayısı 70 civarındaydı.

İsim değişikliği beklendiği gibi olacak

Rebellion tarafından alınan Radiant Worlds'ün yeni ismi Rebellion Warwick olarak değiştirilecek, fakat çalıştıkları projeler elbette değişmeyecek. Rebellion'un geçen sene duyurduğu Strange Bridgade yapımı, 1930'larda geçecek ve kooperatif oyunlar sekmesine katılacak. Rebellion ise bu sayede Strange Bridgade'in yapımını hızlandıracak. Geri dönüş olarak yeni adıyla Rebellion Warwick, Rebellion'un Sniper Elite, Evil Genius ve Battlezone gibi popüler yapımlarının gelişmesine ve yeni içerik yapımında yardım edecek.

Geçtiğimiz sene kuruluşunun 25. yılını kutlayan Rebellion, yeni oyunları olan Sniper Elite 4 için özel etkinlikler ve eklentiler bulundurmuştu. Aynı zamanda  2000'lerin klasik TPS aksiyon oyunu Rouge Trooper'ı remaster ederek nostalji yaratmıştı. Rebellion'un yapısına katılan Raidant Worlds'ün Strange Bridgade'in daha kısa bir sürede ve kaliteli olarak piyasaya sürüleceğinden hiç şüphemiz yok.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü oyun yapımcısı Rebellion, Radiant Worlds'ü satın aldı
İlginizi Çekebilir