Ünlü oyuncu Henry Cavill'ın bıyıkları başına bela oldu

Ersin Kılıç 12.02.2018 - 11:16
Bıyık muhabbeti aktörün yakasına yapışmış durumda

Mission Imposible: Fallout'ta izleyeceğimiz Henry Cavill son dönemin en popüler oyuncularından birisi. Tabi bu kadar popüler olmasının ana sebebi DC sinema evreninde Superman karakterine hayat veriyor olması. Bu rolün hakkını fazlasıyla veren ve bana soracak olursanız Justice League filminin en iyi yönü olan Henry Cavill'ın başı bir süredir bıyıkları ile dertte.

Henry Cavill'ın başı bıyıkları ile dertte

Aktör Justice League filminin çekimleri sonrası yeni filmi Mission Imposible: Fallout için bıyık bırakmıştı. Daha sonra ise Justice League'deki malum yönetmen değişikliğinden sonra çekilen ek sahnelerdeki bıyıklarının ise CGI ile silindiğini görmüştük. Bu sahneler filmde o kadar absürd durmuştu ki sonuç olarak Henry Cavill'ın bıyıkları neredeyse filmden çok konuşulmaya başlamıştı.

İşte bu bıyık olayı anlaşılan daha uzun bir süre daha konuşulacak. Çünkü Henry Cavill'ın olduğu her projede karşımıza çıkma olasılığı olacak gibi duruyor. Nitekim Mission Imposible: Fallout için yayınlanan hayran yapımı yeni postere baktığımızda bu durumu çok garipsemiyoruz. Arka planda Henry Cavill'ın oynadığı karakter gözükürken, ön planda ise onun bıyıklarını ve bıyıklarına tutunan (helikopter sahnesine gönderme) Tom Cruise'u görüyoruz. Muhtemelen bu tarz posterler oyuncunun birçok filminde karşımıza çıkabilir.

Ünlü oyuncu Henry Cavill'ın bıyıkları başına bela oldu

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2018 14:00
merlin ekibi çok yetersiz olmaya basladınız ve okurlarınızı takipcilerinizi ukala bi dille cevaplıyorsunuz biz olmasak sizin editörlüğünüz bir hiçtir bunun bilincinde tavırlar sergileyin ayrıca daha dolu dolu oyun vidyoları gibi içerikler üretebilirsiniz o zaman sitenizde daha iyi bağ kurulcak
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2018 07:08
yorum yazıyoruz onaylamıyorlar hani bazen hesaba girmeden yazıyoruz belki ondan diyosun hesapla giriyorsun gene yayınlamıyorlar ulan hesapla girmişim işte zahmet etmişim neyi onaylayacan böyle sistem mi olur hesapla gireni oto yayınla
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2018 13:30
Adamına göre yorumlara cevap vermeye de başlamış MK. Bıyık haberi yaparsanız olacağı budur:))Oyun haberi bulamayınca bıyık haberi yapmışlar.Berber dükkanı mı açıyorsunuz MK:))) Merlin Berber salonu:)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2018 11:37
Bu posteri salağın biri yapmış siz de sanki IMDb'den almış gibi haber yapıyorsunuz.Tuhafsınız

------------------------------------------

Merhaba, böyle bir posterin resmi olarak yayınlanma ihtimali yüzde kaçtır sizce?
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2018 12:44
Sizin yaptığınız saçma sapan haberlerin yayınlanma ihtimali yüzde kaçsa o kadardır.Bazen gerçekten sırf bazı şeyleri habermiş gibi yayınlıyorsunuz ki sayfa dolsun yemin ediyorum.Biz de bir ''gerçek'' haber sanıp durup açıyoruz.Sayfanın çok altlarındayken geri dönüş yapınca da en üstüne yönlendiriyor

-------------------------------------------

Merhaba, öncelikle düzgün bir üslup ile eleştirirseniz de cevap veriyoruz. haberlerimizi saçma sapan buluyorsanız, okumazsınız.

Haber mantığımız sadece oyunlar ile alakalı değil. İçinde sinema, kitap müzik ya da oyuncuların ilgisini çekecek her türlü haber var. Bu haber bir oyuncu olarak benim ilgimi çekti ve o yüzden yaptım. Eğer sizin ilginizi çekmiyorsa direk es geçip, diğer haberleri tabi ki okuyabilirsiniz. Ama sırf sizin ilginizi çekmiyor diye bu tarz bir eleştiri yanlış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2018 12:20
Ne bıyıkmış arkadaş ya.. TR de MK bile bunu haber yapıyor :) Bırakın abi boş verin şunları, çok güzel oyun dünyasından içerik haber vs sunuyorsunuz, öyle devam edin her türlü yetiyorsunuz

---------------------------------

Teşekkür ederiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü oyuncu Henry Cavill'ın bıyıkları başına bela oldu
İlginizi Çekebilir