Ünlü oyuncu Idris Elba'nın Suicide Squad filmindeki rolü değişti

Ersin Kılıç 6.04.2019 - 12:44
Peki ama kimi canlandıracak?

Geçtiğimiz haftalarda ünlü aktör Idris Elba'nın DC Evreni'ne transfer olduğu açıklanmış ve oyuncunun Deadshot karakterine hayat vereceği belirtilmişti. Pasific Rim, Dark Tower ve Star Trek Beyond dışında Marvel Evreni'nde canlandırmış olduğu Heimdall karakteriyle de hatırladığımız oyuncunun Suicide Squad filmindeki rolünün değiştiği açıklandı.

Heimdall'ı canlandıran Idris Elba, DC Universe'e transfer oldu

Marvel tarafındaki Thor filmlerinde ve son olarak Avengers: Infinity War'da karşımıza çıkan Idris Elba'nın Deadshot karakterini canlandırmayacağı açıklandı. Bildiğiniz gibi ilk Suicide Squad filminde bu karaktere hayat veren Will Smith, devam halkasında olmayacağını açıklamış ve bunun üzerine yeni oyuncu arayışına girilmişti. İşte Idris Elba'nın devam halkasında Will Smith'in yerine Deadshot karakterini canlandıracağı belirtilse de bu karardan daha sonra vazgeçilmiş. Deadshot karakteri yerine Idris Elba'nın farklı bir karaktere bürüneceği belirtilmiş durumda. Tabi bu karakterin kim olacağına dair henüz bir açıklama yapılmış değil.

Will Smith dışında Margot Robbie'de devam filminde olmayacağını açıklamıştı. Onun canlandırdığı Harley Quinn'in yerine kimin geçeceği ise henüz belli değil. Prodüksiyon tarihi de belli olmayan filmin James Gunn tarafından yönetileceğini de hatırlatalım. Guardians of the Galaxy filmlerinden hatırlayacağımız James Gunn aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alacak. 

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 01:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
borriz53
borriz53 7.04.2019 00:10
tamam iyi aktör de her fiLm de görmesek olmaz mı.
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2019 18:32
09:48 Irkçılıkla ne alakası var. Doğru söylüyor yüzünü son zamanlarda çok fazla gördük. Başka afrika kökenli amerikalı oyuncu mu yok?
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2019 09:48
Irkçımısın? Adam oyuncu teklif gince oynamasınmı??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2019 22:41
En azından yönetmen iyi. İlk filim felaket kötüydü. En iyi oyuncularda Smith ve Robbie'ydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2019 17:05
Yalnız ufak bir hata, Margot Robbie Harley Quinn'i canlandırmaya devam edecek, Birds of Prey gibi başka DC filmlerinde, onun yerine biri geçmeyecek. Sadece Harley Quinn in olmadığı bir Suicide Squat kurulacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü oyuncu Idris Elba'nın Suicide Squad filmindeki rolü değişti
İlginizi Çekebilir