Jon Snow'u canlandıran Kit Harington, Harry Potter olmak istiyor

Ersin Kılıç 11.09.2018 - 15:22
Jon Snow'un hayali büyücü olmakmış.

Ünlü oyuncu Kit Harington, katıldığı bir söyleşide her zaman Harry Potter olmak istediğini belirtmiş. Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi ile yıldızı parlayan ve daha sonra birçok farklı yapımda da boy gösteren ünlü oyuncu, Harry Potter tutkusundan bahsetmiş.

Kit Harrington, Harry Potter olmak istiyor

Toronto Uluslararası Film Festivali'nde Entertainment Weekly dergisi ile bir söyleşi yapan Kit Harington, bu söyleşide bu tutkusuna da yer vermiş. Son olarak yer aldığı ve The Death and Life of John F. Donovan filmi için festivalde bulunan Harington, "Her zaman bir Harry Potter filminde yer almak istemiştim" dedikten sonra hayalini bir adım daha ileri götürmüş ve "Her zaman Harry Potter olmak istemiştim" sözlerine yer vermiş.

Harry Potter filmleri bildiğiniz gibi Kit Harington'un yıldızı parlamadan çok daha önce vizyona girmişti. Anlaşılan gençlik yıllarında sıkı bir Harry Potter hayranı olan Harington, içten içe bu filmlerde yer almak istemiş. Kim bilir belki büyücülük dünyasında geçen farklı bir filmde kendisini görme şansını yakalarız. Malum Harry Potter evreni Fantastik Canavarlar gibi filmler ile devam ediyor. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2018 14:20
You're a wizard, Jon
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2018 17:27
bundan olsa olsa kerry potter olur :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü oyuncu Kit Harington, Harry Potter olmak istiyormuş
İlginizi Çekebilir