Ünlü oyuncu Pedro Pascal, Star Wars dizisi kadrosuna katıldı

Ersin Kılıç 3.10.2018 - 16:03
Yıldızı parlayan oyuncu Star Wars kadrosunda

Game of Thrones dizisinde canlandırmış olduğu Oberyn Martell karakteri ile yıldızı parlayan Pedro Pascal'ın yapım aşamasında olan Star Wars dizisinin kadrosuna katıldığı belirtildi.

Pedro Pascal, Star Wars kadrosuna katıldı

Jon Favreau'nun yeni bir Star Wars projesi üzerinde çalıştığı bu yılın ilk aylarında ortaya çıkmış, daha sonra ise bu konuda resmi bir açıklama yapılmıştı. Star Wars'un dizisinin Disney'in kendi yayınına özel olarak yayınlanacağını da öğrenmiştik. İşte Game of Thrones dışında Narcos ve Kingsman: Golden Circle gibi yapımlarda da boy gösteren Pedro Pascal'ın bu projeye dahil edildiği rapor edilmiş. henüz konusu dahi netleşmeyen dizide, ünlü oyuncunun hangi rolde yer alacağı ise doğal olarak belli değil. 

Star Wars markası için önümüzdeki yılın oldukça yoğun geçeceğini de söyleyebiliriz. Skywalker hikayesini sonlandıracak olan Star Wars: Episode IX dışında muhtemelen bu dizi projesi hakkında da önemli gelişmeler yaşanacaktır. Umarız zengin bir tarihi olan Star Wars evreninde farklı bir noktaya değinmeyi başarır. En azından bu projenin Skywalker Saga'sından uzak olmasını beklediğimizi de söyleyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2018 12:26
Pedro kendi topuğuna sıktın niye yaptın ki böyle bir şey...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü oyuncu Pedro Pascal, Star Wars dizi kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir