Ünlü yönetmen John Carpenter Far Cry 5'i oldukça beğenmiş

Ahmet Özçilingir 24.04.2018 - 17:31
The Thing'in babası, aynı zamanda bir oyunsever.

 The Thing, Küçük Çin'de büyük bela, New York'tan kaçış gibi kült filmlerin yönetmeni, Çılgınlığın ötesinde, Halloween gibi 90’ların klasikleşmiş korku filmlerinin babası, yazar ve yönetmen, 70 yaşındaki John Carpenter, Far Cry hayranı çıktı.

"Eğlenceli oynanış, harika grafikler"

Resmi Twitter hesabını aktif bir şekilde kullanan Carpenter, Twitter hesabından şu tweet'i attı.” Far Cry 5 Montana’da geçen, dini tarikatın Hope şehrini ele geçirdiği bir açık dünya aksiyon oyunu. Eğlenceli oynanış harika grafikler…” Bir reklam çalışması mı, değil mi bilinmez ama, böyle usta bir yönetmenin Far Cry 5 ile ilgili görüşlerini paylaşması oldukça ilgi çekici.

Aslında John Carpenter oyun dünyasına çok da uzak bir isim sayılmaz. Özellikle Hideo Kojima'nın en sevdiği yönetmenlerin başında gelen bir isim. Öyle ki Kojima'nın alametifarikası, Metal Gear Solid’in baş karakteri Solid Snake’i yaratırken, John Carpenter'ın yazıp yönettiği 1981 yapımı New York'tan kaçış filminin baş karakteri Snake Plissken’den esinlendiği biliniyor. Kojima, pek çok MGS oyununda John Carpenter filmlerine ve film karakterlerine de gönderme yapmış, yönetmene olan hayranlığını sık sık dile getirmişti. Daha önce korku oyunu Fear 3’ün senaryosuna da katkısı olan John Carpenter “Ben bir oyuncuyum ve oyunseverim” demişti.

Ünlü yönetmen John Carpenter Far Cry 5'i oldukça beğenmiş

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2018 20:53
oyun mükemmel olabilirmiş hatta daha heyecanlı ve sürükleyici velhasıl kaç farklı son olursa olsun bu mu yani diyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2018 20:03
5 milyon almıştır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü yönetmen John Carpenter Far Cry 5'i oldukça beğenmiş
İlginizi Çekebilir