Unreal Engine 5 ile geliştirilen First Descendant duyuruldu

Talha Ramazan Yüzmeç 24.08.2022 - 11:32
Nexon tarafından Unreal Engine 5 ile geliştirilen, oynaması ücretsiz nişancı tarzı oyun First Descendant, heyecan verici bir fragman ile resmen duyuruldu.

Gamescom, Unreal Engine 5'in gücünü bize gösteren Nexon'un oynaması ücretsiz nişancı oyunu The First Descendant tanıtım fragmanıyla başlamıştı. Bu oyunun ilgi çekici fragmanı oyuncuları şaşırtmış gibi gözüküyor. Bu fragmana gelen tepkiler şirkete şüpheyle yaklaşan oyuncular tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı.

First Descendant Unreal Engine 5 ile oyunculara inanılmaz grafikler sunuyor

Fragman oyunun yapım aşamasında Destiny ve Anthem'den ilham alındığını düşündürdü. Bu düşünceyi fragmanda bu iki oyuna benzer ögeler olması doğruluyor. Oyunun merkezinde büyük bir tehlikeye ve insanlığın varlığını tehdit eden daha da büyük bir sır olacağı söyleniyor. Açıklamaların içinde oyuncuları sevindireceğini düşündüğümüz bir haberde var. Oyuncular oyunun Steam betasına 20-26 Ekim tarihlerinde ulaşabilecek. Ayrıca oyuncular beta hakkında bilgi sahibi olabilmek için Nexon web sitesine uğrayabilir.

The First Descendant'ta oyuncuların, diğer oyuncuları denemek için eğlenceli stratejileri teşvik edeceği ve benzersiz karakterlerin yer alacağı iddia ediliyor. Oyunun konusunun insanların dünyayı istilacılara karşı savunmalarını sağlayacak güçleri elde etmek için ettikleri mücadele olacağı açıklandı. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyunun grafik açısından muhteşem olacağını görüyoruz. Birçok oyuncu oynaması ücretsiz olan bu oyunun tüketici dostu olacağını ümit ediyor. Daha önce Nexon Lawbreakers'ı da oynaması ücretsiz olarak açıklamıştı çünkü oyun yeterli mikro dönüşüme sahip değildi, bu nedenle Nexon'un The First Descendant için tüketici stratejisi oyuncuların beklentisi doğrultusun da olabilir. 

Unreal Engine 5 ile geliştirilen First Descendant duyuruldu

Geçen yılın başlarında Nexon, Konami, Sega ve diğerleri gibi oyun şirketlerine ithafen oyuncularla olumlu ilişkiler kurmaktan başka bir şeyin önemli olmadığını belirten büyük bir yatırım yaptı. Sonuç olarak, Nexon piyasada geniş bir rol almak istiyor ve bunun için The First Descendant betasında oyunculara canlı hizmet vereceğini açıkladı. Bu durum oyuncular için fazlaca heyecan verici gibi duruyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2022 19:46
Nexon logosunu görünce kaçın arkadaşlar. Bu firma yıllardır sürekli yeni oyunlar çıkarıp sattıktan sonra sunucuları falan kapatıp steam'den çeken bir firma. Millet bunların oyunlarındaki itemlara para bayılıp ortada kalıyor paso. Aman diyim ayık olun bu firmaya karşı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2022 14:07
Abidik gubidik garip gureba bir oyun daha...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unreal Engine 5 ile geliştirilen First Descendant duyuruldu
İlginizi Çekebilir