Uplay'de ortaya çıkan sorun oyuncuları oldukça sinirlendirdi

Furkan Güler 27.09.2018 - 14:54
Ubisoft geliştiricileri oyuncuları sinirlendirdi

Vakti zamanında Steam'den ayrılıp kendi platformunu kuran Ubisoft, Steam'in yanında PC platformunda oyunları Uplay platformu üzerinden de sunmaya başladı. Hatta oyunu Steam'den alan kullanıcılar için bile daha sonrasında Uplay kullanma zorunluluğu getirildi. Steam ve Origin'e göre özellik olarak daha geride olan Uplay'de ortaya çıkan bir sıkıntı ise günlerdir düzeltilmedi.

Uplay'in hatası günlerdir düzeltilmedi

Belirtilenlere göre programın hesap ayarları kısmında yer alan birçok özellik günlerdir değiştirilemiyor. İsim, avatar vb. gizi detayları değiştiremeyen oyuncular, Ubisoft'a sinirlenmiş durumda. Duruma ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Ubisoft'un bu hatayı ne zaman düzelteceği belli değil. Sadece PC oyuncularını etkileyen bu durum yüzünden oyuncuların bazıları da Uplay üzerinden verilen oyun içi hediyeleri de alamadığını belirtiyorlar.

Steam kadar stabil olması için tabiri caiz ise daha kırk fırın ekmek yemesi gereken Uplay, umarız en kısa zamanda bu hatayı giderir. Hesap ayarları tarafına şu an giriş yapılmıyor olsa da, bu kısma Ubisoft Club kısmından girebiliyorsunuz. Ancak giriş yapabilseniz bile hesap ayarlarında değişiklik yapmak şu anda imkansız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2018 18:36
Steam'a özenip kimler rakip olmaya çalışmadı ki hepsinin sonu hüsran... Bükemediğin bileği öpeceksin boşuna debelenmenin manası yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uplay'de ortaya çıkan sorun günlerdir düzeltilmedi
İlginizi Çekebilir