Uragun, 30 Mart'ta erken erişim sürecine giriyor

Ersin Kılıç 18.02.2022 - 15:07
30 Mart'ta erken erişim sürümü ile çıkacağı açıklanan uragun'un demosu Steam Next Fest etkinliği sırasında yayınlanacak.

Uragun'da, yozlaşmış AI tarafından istila edilmiş bir dünyayı keşfetmek için uyanan ölümcül ama büyüleyici bir Mech'i oynuyorsunuz. Kayıp pilotunuzu ve arkadaşınızı aradığınız macera sizi ıssız bir Barselona, aşırı büyümüş ve fütürist bir Hong Kong veya Kuzey Amerika'nın karlı dağ yarıklarında gizlenmiş madenler gibi farklı muhteşem yerlere götürecek. Hayatta kalmak için oyunun zorlu ve hızlı tempolu savaşında ustalaşman gerekecek. Neyse ki; av tüfeği ve otomatik silahlardan plazma bumeranglara ve roketatarlara kadar yeni silahların kilidini açabileceksiniz. Bu da size bir ton özelleştirme seçeneği ve düşmanlarınıza karşı adil bir şans verecek.

Uragun, 30 Mart'ta erken erişim sürecine giriyor

 

  • Becerilerinizi ve reflekslerinizi test edecek hızlı tempolu savaş   
  • El yapımı seviyeler ve düşmanlar
  • İlerlemeyle birlikte açılan ölümcül silahlar ve yükseltmeler  
  • Güzel ve harap bir dünyada, güzel ve harap bir Mech 

Demonun içeriği, tutorial bölümü ve iki farklı haritada yer alan 4 görevden oluşuyor. Oyuncular, temel mekaniklere aşina olabilecek, içinde bulundukları mech'i nasıl kontrol edeceklerini öğrenebilecek ve oyunu hikâye anlatımıyla tanışabilecekler. Demo 21 Şubat'tan itibaren oyunun Steam sayfasında mevcut olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uragun, 30 Mart'ta erken erişim sürecine giriyor
İlginizi Çekebilir