Ürpertici korku oyunu The Fridge is Red çıkış tarihi açıklandı

Batuhan Bolat 20.08.2022 - 01:58
Ürpertici korku oyunu The Fridge is Red, korkunç doğaüstü sahneler ve ürkütücü bir animasyonu içeren duyuru fragmanında çıkış tarihini açıkladı.

Yakında çıkacak olan korku oyunu The Fridge is Red için yeni bir fragman yayınlandı. The Fridge is Red PS1 döneminden ilham alan korku bölümleri içeren bir oyun. Fragmanda kanlı koridorlar, kar fırtınası, ürkütücü çocuklar ve tabii ki kırmızı bir buzdolabı ile birkaç bölümün sahneleri gösteriliyor. Yayınlanan duyuru fragmanıyla birlikte geliştirici 5WORD Team, oyunun çıkış tarihini açıkladı.

The Fridge is Red çıkış tarihi duyuru fragmanı ile açıklandı

Ürpertici korku oyunu The Fridge is Red çıkış tarihi açıklandı

Fragman, oyunun zaman çizelgesinde yer almayan farklı sahnelerden kısa klipler içeriyor. Fragman, bir bodrum katında pencereleri vuran bir kar fırtınası ve kar fırtınasında bir gezinti ile başlıyor. Ardından garip depoları ve asansör düğmelerinden bakan gözleri ve bir okula benzeyen binada kanlı koridorları olan yarı ıssız bir ofis binasında yürüdüğümüzü görüyoruz. Başka bir sahne ise zombi benzeri insansıların oyuncuya baktığı ürkütücü bir kilisede geçiyor.

Dahası da fragmanın ikinci bölümünde eski bir TV'de oynanan bir kâğıt kukla animasyonunu görüyoruz. Lori Story başlıklı olan bu animasyon başlangıçta mutlu üç kişilik bir ailenin hikayesini anlatıyor. Anne vefat etmiş gibi görününce ise ortalık aniden kararıyor. Baba karakteri ise elinde alkol şişesi ile gölgeler tarafından götürülüyor ve çocuk evde yalnız bırakılıyor.

Oyun 90'ların 4:3 oyun formatına benzemekte ve orijinal Silent Hill oyunlarını andırmakta. Hatta yakında yeniden yapımıyla geri dönecek olan "Alone in the Dark" korku oyunu klasiğine benzer bir his veriyor. The Fridge is Red 27 Eylül tarihinde PC için çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2022 01:58
Demosunu oynamıştım daha evvel oynadığım hiçbir şeye benzemiyordu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2022 19:10
ya bıktık artık bu tür korku oyunlarından hiç tat verniyor kişisel olarak söylüyorum tabikide
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ürpertici korku oyunu The Fridge is Red çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir