Üsküdar'da espor takımı kurulacak!

Furkan Güler 26.08.2019 - 14:47
Ülkemizin ilk espor festivali gerçekleştirildi.

Ülkemizden günden güne büyüyen espor pazarına yeni yatırımlar devam ediyor. League of Legends'ın başı çektiği e spor sektöründe CS:GO, Dota 2, PUBG, FIFA ve çeşitli dövüş oyunları sayesinde espor alanında ülkece kendimizi gösteriyoruz. Şimdi ise ülkemizde yeni bir belediye daha espor sektörüne sıcak bakmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da düzenlenen Türkiye'nin ilk espor festivaline, Üsküdar Belediye Başkanı da katılım gösterdi.

İlerleyen dönemlerde Üsküdar'da espor takımı kurulacak!

Espor dünyasını yakından tanıyanların bildiği isimler Elwind ve Thaldrin gibi ünlü oyuncuların katıldığı organizasyonda belediye başkanı Türkmen, "Yeni olduğumuz bir konu ama çabuk ısındık :) Türkiye’nin ilk espor festivalini Üsküdar’da yaptık bugün. İstanbul’un her yerinden genç arkadaşlarıma ve annelere, babalara çok teşekkür ediyorum. Tanıştık, birbirimizi çok sevdik, Üsküdar’da bir espor takımı kurmak üzere sözleştik." açıklamasında bulundu.

Playerbros'un yaptığı habere bakılırsa Üsküdar Belediyesi, espor sektörünü ve gençlerin ilgi odağını yakından takip ediyor. Umarız devletin desteğiyle birlikte ülkemizdeki espor sektörü daha da büyüyerek dünyada ismini daha çok yerde duyurabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 15:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2019 17:40
vay be güzelmiş... yaş 37 olmasa giderim:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2019 00:27
ben tam bir Dota ve LoL faniyim ama ikisinden birini secemem ikside ayri bir zevkli LoL biraz daha basit kontrolleriyle Dota'sa zor oynanis yapisiyla sevdim orda olmak var 7 yillik LoL gecmisim var ve 2 yildir Dota oynuyorum LoL'de profesyonellesmis olsamda Dota ayri bir zor ama yindede onuda kaptim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Üsküdar'da espor takımı kurulacak!
İlginizi Çekebilir