Usta oyuncu Ercan Yazgan hastalık sonucu hayatını kaybetti

Usta oyuncu Ercan Yazgan hastalık sonucu hayatını kaybetti

Furkan Güler
Furkan Güler 9.03.2018 - 02:23
Sanat dünyası, bu sefer Kapıcı Cafer'i uğurladı.

Usta oyuncu Ercan Yazgan, tedavi gördüğü hastanede maalesef hayatını kaybetti. Özellikle Bizimkiler dizisinde oynadığı Kapıcı Cafer rolü sayesinde gönüllerde taht kuran Yazgan, böbrek ve karaciğer yetmezliği ardından ise bunların yüzünden çoklu organ yetmezliği yüzünden yaşamına veda etti.

Ercan Yazgan hayatını kaybetti

Ercan Yazgan kimdir?

Ercan Yazgan, (d. 4 Nisan 1946, Sinop - 9 Mart 2018), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu ve yönetmen. Tuncay Özinel Tiyatrosu, AST gibi topluluklarda çalışan sanatçı, Perihan Abla dizisiyle tanındı. 1963'te sinemada yer aldı. Bizimkiler dizisindeki "Kapıcı Cafer" ve Kaygısızlar dizisindeki "Memnun Kaygısız" tiplemesiyle başarılı bir karakter oyunculuğu sergiledi. Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan'ın babasıdır.

Filmografisi

Bana Masal Anlatma - 2015
İffet - 2011
Kardelen - 2010
Hanımın Çiftliği - 2010
Nekrüt - 2008
Yalancı Yarim - 2007
Ahh İstanbul - 2006
Tatil Aşkları - 2004
Altın Kafes - 2004
Hayat Bilgisi - 2003
Sırlar Dünyası / Sır Kapısı - 2002
Aşk Meydan Savaşı - 2002
Balalayka - 2000
Duruşma - 1999
Sevda Kondu - 1996
Kaygısızlar - 1994
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
Kabadayı - 1986
Perihan Abla - 1986
Üç İstanbul - 1983
Arkadaşım - 1982
Dokunmayın Şabanıma - 1979
Ölüm Görevi - 1978
Sen Aşk Nedir Bilir Misin - 1977
Sarmaş Dolaş - 1977
Tatlı Kaçık - 1977
İzin - 1975
Hüdaverdi-Pırtık - 1971
Susuz Yaz - 1963

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2020 09:11
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 06:38
kızıda eski oyuncuymuş,Allah rahmet eğlesin,dünyada savaştığımız herşey aslında bir hiç için
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2018 21:11
asıl dünya öbür taraf tabi
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 12:15
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Kalan Karakter : 300 Gönder
rebitek
rebitek 9.03.2018 10:19
Allah rahmet eylesin.
Kalan Karakter : 300 Gönder
İlginizi Çekebilir