Usta Sakurai, Super Smash Bros.'u daha eğlenceli yapacak

Şafak Kul 14.03.2013 - 15:45
Masahiuro Sakurai'nin son yazısında bahsedilenler sizlerle
Smash Bros. ustası Masahiuro Sakurai'nin ünlü Japon oyun dergisi Famitsu'da bu hafta yazdıkları türü sevenleri heyecanlandıracak cinsten. Sakurai online oynayışı daha eğlenceli bir hale getirmeyi istiyor.

Sakurai aslında bu haftaki yazısını kendisine gelen kızgın bir hayran mektubuna cevap olarak yazmış. Mektupta oyuncu, online oyuncuların genelde karşı taraftan ilk hamleyi beklediklerinden, hiçbir zaman üzerlerindeki eşyaları kullanmadıklarından ve bunlardan zerre kadar hoşlanmadığından bahsetmiş.

Sakurai ise "Brawl'ın "umursamaz dövüş" ilkesinin amacı mektubunuzda bahsettiğiniz kısıtlamalardan tamamen kurtulmak ve oyuncuların sevdiği oynayış biçimini tercih etmelerini sağlamaktır." diye cevap verdi. Sakurai yazısının geri kalanında mektupta bahsedilen oynayış biçiminin eğlenceli olmadığına değinmiş ve yeni oyununda bu sorunlarla yakından ilgileneceğini belirtmiş.

Genelde oyunlarıyla alakalı açık sözlü olmayan Sakurai'nin bu yazısı, ustanın yeni oyunu için ileride bizlerle daha çok bilgi paylaşacağı anlamına mı geliyor?

Usta Sakurai, Super Smash Bros.'u daha eğlenceli yapacak
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 13:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Usta Sakurai, Super Smash Bros.'u daha eğlenceli yapacak
İlginizi Çekebilir