Üstün Performanslı Türk Canavarı Monster Oyun Bilgisayarı

Merlinin Kazanı 8.06.2015 - 08:45
Monster, yüksek performanslı oyun konforunu dizüstüne taşındı.
Profesyonel teknik kadrosu ve en iyi oyun bilgisayarı oluşturma ana fikri ile yola çıkan Monster Notebook, hedefine başarıyla ulaşmanın haklı gururunu yaşıyor. Her oyundaki karakterleri dilediğiniz seviyede kişiselleştirme, kristal berraklığında sıfır piksel görüntü, dengeli, güçlü ses kalitesi, led ışıklı klavye gibi etkileyici yüksek performans sunan Monster oyun laptopları, fark yaratmaya devam ediyor.

Tecrübeli oyun tutkunları, kesintisiz ve uzun sürelerde ısınma problemi yaşanmadan oyun oynama konforunun her bilgisayarda olmayacağını bilir. Monster oyun bilgisayarı bir oyunda yaşanabilecek tüm olumsuz şartları ortadan kaldırarak, oyun keyfini saatlerce aynı yüksek performansta sürdürebilen son teknoloji ürünleri ile donatılır. Monster’ın gaming tutkunları arasında öncelikli tercih sebebi olması, sektörde farklı ve haklı yer edinmesi tesadüf değil!

Üstün Performanslı Türk Canavarı Monster Oyun Bilgisayarı
Dilediğiniz güçlü oyunu, Monster oyun laptopu ile kesintisiz dinamik performansla gittiğiniz her yerde keyifle oynayabilirsiniz. Mitolojik Türk canavarlarının isimlerinden esinlenerek adlandırılan oyun notebook çeşitlerinden biri sizin için tasarlandı. Semruk, Tulpar, Huma ve Abra serisi oyun bilgisayarları ile gücü en üst sınırda hissedeceksiniz.

Üstün Performanslı Monster Oyun Bilgisayarı Seçenekleri

Üstün Performanslı Türk Canavarı Monster Oyun Bilgisayarı
Semruk
Kudret sembolü Semruk Canavarından esinlenen Semruk serisi oyuncu bilgisayarı, bu güne kadar üretilmiş en güçlü grafik özellikleri ile zirveye oturuyor. Opsiyonel Blu-Ray seçeneği ile yüksek çözünürlüklü görsel efektli filmleri, billur parlaklığında izleyebilir, 32 GB'a kadar artırılabilen bellek kapasitesi ile yüksek performans gerektiren oyunların üstesinden gelebilirsiniz. Diz üstü bilgisayarların ısınma problemi, Semruk ile tarihe karışıyor. Saatlerce serin kalan oyun bilgisayarı tercihinizi güvenle kullanabilirsiniz.



Üstün Performanslı Türk Canavarı Monster Oyun Bilgisayarı


Tulpar
17,3 ve 15,6 inch ekran ebatları, 4. nesil intel core işlemci, akıllı ve çok hızlı çekirdek teknolojisi, yüksek veri depolama gibi üstün beceriler sunan Tulpar gaming laptop, karakter sahibi zarif, incecik ve alüminyum renkli görüntüsü ile kanatlı atlara özgü asil duruşunu sergiliyor. Siz de bu şahlanan atla, oyunların büyülü semalarında gönlünüzce gezinin.

Üstün Performanslı Türk Canavarı Monster Oyun Bilgisayarı
Abra
Serinin en ekonomik seçeneği olan Abra oyun bilgisayarı, matrix display – çoklu ekran seçeneği ile birden fazla ekranda işlem yapmanıza olanak sağlıyor. Oyun oynarken işlerinizi de takip edebileceğiniz bu benzersiz ve kusursuz işleyen sistem, hız konusunda da diğer canavar akrabalarını aratmıyor. Oyun yüklemeye başlamadan özel ihtiyaçlarınızı giderin. Zira ekranda 'loading' yazısı görmenizle oyuna dahil olmanız arasında çok az zaman var!


Üstün Performanslı Türk Canavarı Monster Oyun Bilgisayarı
Huma
Mat ve parlak ekran seçenekleri ile oyun laptop kategorisine farklı ve ayrıntılı bakış açıları getiriyor. İş yerinde, sunumlarınızı rahatlıkla yöneteceğiniz, detaylı görüntüler elde etmenize olanak veren Huma oyun bilgisayarı, diğer canavar akrabaları gibi çok hızlı ve performanslı yapısı ile göz dolduruyor. Oyun tutkunları ile birlikte her sektörden profesyonel kullanıcı için net ve akıcı sunumlar yapmaya olanak sağlayan Huma oyun bilgisayarı fiyatları da oldukça düşük ve ulaşılabilir rakamlardan oluşuyor.


www.monsternotebook.com.tr adresinde güncellenerek devam eden hediyeli kampanyalar ise çok cazip ve eğlenceli. Oyun bilgisayarı ödüllü yarışmalar ile takipçilerinin yaratıcılık sınırlarını zorluyor. Ücretsiz kargo, 2 sene garanti, sorgusuz 15 gün içerisinde iade, eski-yeni herhangi bir oyunu ya da programı çalıştıramama ile ilgili problemlerde kaliteli teknik hizmet servisi, sıfır piksel garantisi ve uluslar arası standartlarda ezici teknik özelliklerine karşın mütevazi fiyatları ve ödeme seçeneklerini bünyesinde barındıran Monster Bilgisayara, başta kalbinizin, sonra evinizin ve iş yerinizin en özel köşesinde yer açın.
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2015 10:13
Açıkcası bu yaz almayı duşunduğum bir bilgisayar.Sadece aklımda tek bir soru kaldı oda servisinin nasıl olduğu.Bu konuda bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2016 01:59
Monster Huma 1.4 3K 13,3" ekranlı versiyonu 2 ay önce satın aldım şu ana kadar memnuniyet verici ve gerçekten çok yüksek performanslı( GTAV full hd ultra high da 45 fps) bir cihaz. Geçen gün beni aradılar bir sıkıntı var mı memnun musunuz diye. Ama mağazalarındaki elemanlarda mahalle ağzı var :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2015 14:42
şu anda türük canavarını elimde tutuyorum.monster valla.isteyen varsa veriyim bi yalasın yalayınca tam bir canavara dönüyor.godzilla şerefsizim.inikken 2 tokayi kalkınca 3 tokayiiii!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2015 16:26
dünyada 1950den beri üretilen "transistör" bile türkiyede üretilmiyor ki, ne türk canavarından bahsediyorsunuz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2015 23:39
Aynı performansı masaüstünde(gerçek canavar) ve de daha ucuza alabilirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2015 16:17
keşke amerikada veya avrupada doğsaydım. burada çıkan pcler laptoplar oraya 2 sene kadar önce çıkıyor.burada tr kodu eklenip aynı model hem geç, hem de 3-4 kat pahalı olarak çıkıyor. en çok zoruma gidense,hem gelirimiz az, hem de kişi başına düşen geliri bizden 10 kat fazla olan bizden ucuza alıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Üstün Performanslı Türk Canavarı Monster Oyun Bilgisayarı
İlginizi Çekebilir