Uzman fizikçi ve bilim adamı Bill Nye, Labo'yu oyunculara tanıttı

Mehmet Atilla Turan 20.04.2018 - 18:33
Beklenmeyen isimlerden biri, Nintendo'nun yardımcısı oldu.

Dünkü haberimizde, Japonlar'ın Nintendo Labo'yu God of War'dan daha önemli gördüğünü ve çok beklenen "konsollardan" biri olduğunu belirtmiştik. Popülaritesi halen devam eden Labo'nun çıkış tarihi ise gün geçtikçe yaklaşıyor. Bu farklı dizayn ile her yaştan oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran Nintendo, Labo'yu göstermek için ilginç isimlerden birine başvurdu.

Bill! Bill! Bill! Bill!

1990'larda "Bill Nye the Science Guy" adı ile tanınan Bill Nye, günümüzde halen saygı duyan bilgin insanlardan biri. Zamanında yaptığı program ile çoğu çocuğun ikonu haline gelen Bill Nye, Nintendo ile iş birliği yaparak Nintendo Labo'nun nasıl olacağını, bekleyenlere gösterdi. Videoda Nintendo Labo'nun sevilen iki yapımı bulunuyor: radyo kontrollü araç ve balık oltası. Nintendo'nun yayınladığı videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz aylardaki Nintendo Direct'te, Nintendo, Labo adındaki yeni projesini duyurmuştu. İlk başta kafaları karıştıran bu konseptin gerçek olduğu sonradan anlaşılmıştı. Nintendo Labo, Nintendo Switch'i ve kartonları birleştirerek oyunculara farklı bir deneyim sunuyor. Nintendo Labo, şu an itibarı ile "Variety Kit" ve "Robot Kit" versiyonları ile satışa sunulmuş bulunmakta.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uzman fizikçi ve bilim adamı Bill Nye, Labo'yu oyunculara tanıttı
İlginizi Çekebilir