Kingdom Hearts 3'ün yapımı tamamlandı, yeni video yayımlandı

Korhan ONUK 20.11.2018 - 19:30
Mutlu sona adım adım.

Square Enix tarafından geliştirilen Kingdom Hearts 3'ün geliştirilmesi tamamlandı. Beş yıl önce duyurulan yapım, hayranlar tarafından merakla bekleniyordu. Ayrıca oyun için yeni bir fragman da yayımlandı.

5 yıllık geliştirilme sürecinin tamamlandığı açıklandı.

Kingdom Hearts 3'ün yönetmeni Tetsuya Nomura, Kingdom Hearts'ın resmi Twitter hesabından attığı bir tweet ile oyunun tamamlandığını belirtti. Ayrıca tweette Nomura, Kingdom Hearts 3'e hazırlık amacıyla eski oyunların tekrar oynanmasını (hiç oynamamış olanların da oynayarak evreni öğrenmesini) öneriyor.

Açıklamanın ardından oyun için hazırlanan yeni bir fragman da yayımlandı. Sinemalarda yayımlanacak olan bu fragmanda, oyunda ilk kez yer alan veya tekrardan geri dönen bazı dünyaları (Frozen, Herkül, Oyuncak Hikayesi, Karayip Korsanları, Monster Inc.) görüyoruz.

Unreal Engine ile geliştirilen Kingdom Hearts 3, 29 Ocak 2019 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Önceki oyunların başarısını göz önüne alırsak, Kingdom Hearts 3'ün başarılı bir oyun olacağını söyleyebiliriz. Siz değerli oyuncular, Kingdom Heart 3 ve yayımlanan video hakkında neler düşünüyorsunuz? Beklentileri karşılayacak bir oyun olacak mı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 22:49
Bayağı bekleniyordu. O kadar çok bekleniyordu ki anlatamam. Sabaha kadar bu haberi paylaşmanızı bekledim. Yarabbim verdiğin nimetler için çok şükür.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uzun süredir beklenen Kingdom Hearts 3'ün yapımı tamamlandı
İlginizi Çekebilir