Uzun süredir haber alınamayan We Happy Few'dan yeni video geldi

Ahmet Özçilingir 16.07.2018 - 10:10
Biraz Bioshock, biraz Dishonored

Bir süredir sesi soluğu çıkmayan We Happy Few için yeni bir video yayınlandı. Bioshock ve Dishonored'a benzerliği ile dikkat çeken oyunun yayınlanan son videosu ile mutlular şehrine yakından göz atma şansı yakalıyoruz. Yayınlanan fragmanda oyunun üç oynanabilir karakteri tanıtılıyor.

 We Happy Few'un yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

We Happy Few erken erişim süreci itibariyle pek çok oyuncunun dikkatini çeken bir oyun olmuştu. Mutluluğun zorunlu olduğu bir İngiliz şehrinde geçen We Happy Few'ın yeni videosunda oynanış görüntülerine de yer veriliyor. Yayınlanan oynanış videosunda We Happy Few'ın yetenek ağacının bir kısmı da gösteriliyor. Savaş mekaniklerinin daha çok yakın mesafe silahları üzerine kurulu olduğu oyunun ilginç dünyası göze çarpıyor. Yayınlanan videoda oyuna Arthur Hasting adındaki karakter ile başlanıyor Arthur, Wellington Wells'ten kaçıp kayıp olan kardeşini aramaya çalışıyor. Bir diğer karakter ise Sally Boyle, Sally Boyle ise bir kimyager. Son karakter ise Ollie Starkey eski bir İskoç asker. Yayınlanan videodan anladığımız kadarıyla bu üç karakter farklı oynanış mekaniklerine sahip olacak. We Happy Few 10 Ağustos'ta Pc, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 17.07.2018 07:42
nintendo switch icin bence cok ideal bir oyun ama hype dustu bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2018 11:42
Boy and Dog adlı eski bir film var. Orada da böyle bir topluluk vardı, aynı yüz makyajı birebir, onlar yer altında yaşardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uzun süredir haber alınamayan We Happy Few'dan yeni video geldi
İlginizi Çekebilir