V Rising başarısı yapımcısını bile şaşırtmış

Ersin Kılıç 25.05.2022 - 12:49
Son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan V Rising başarısı, oyunun yapım ekibini bile fazlasıyla şaşırtmış.

Vampir temasının yanı sıra aksiyon, çok oyunculu sistemi ve RPG öğreleri ile son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan V Rising başarısı, oyunun yapım stüdyosunu bile fazlasıyla şaşırtmış.

V Rising başarısı katlanarak büyüyor

Bildiğiniz gibi zaman zaman V Rising gibi bazı yapımların oyun sektöründe sıyrıldığını ve düşük pazarlama bütçelerine rağmen çok geniş kitlelere ulaştığını görebiliyoruz. 500 bin kopya satmayı başaran V Rising, son dönemin en sürpriz oyunlarından biri desek yanlış olmaz. Henüz erken erişim sürecinde olan yapım anlık 127 bin oyuncu tarafından oynanıyor ve anlık oyuncu sayısında ilk beşi zorluyor.

V Rising başarısı yapımcısını bile şaşırtmış

İşte oyunun bu başarısı yapım ekibi olan Stunlock stüdyosunu da fazlasıyla şaşırtmış. IGN sitesi ile bir söyleşi yapan ekip üyelerinden Jeremy Fielding, şu ifadelerde bulunmuş;

"Bu kadar çok oyuncuyu kesinlikle beklemiyordum. Sanırım hiç kimse oyunun bu kadar büyük olmasını beklemiyordu. Kapalı betaya geçtiğimizde, insanlar gerçekten oyunu oynama fırsatı bulduğunda çok fazla ilgi görmeye başladık. Bence o zamandan beri oyuna dikkat etmeye başladılar ki bu durum rakamları mantıklı. kılıyor"


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 11:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2022 10:11
Tek beni de biraz baydı ama güzel oyun iş yapar ilgilenirlerse , ha birde şato yapmıştım oyuna girdim şato ev yok bulamadım da nerde benim ev yahu ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2022 18:44
arkadaş ortamı ile nasıl olur deneyimlemedim ancak, tekli oyuncu beni bayağı bir sıktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2022 17:00
Amaan bu da Valheim gibi bi kaç ay böyle yükselir sonra unutulup gider. Fazla şişirmeyin boşuna
Kalan Karakter: 300 Gönder
V Rising başarısı yapımcısını bile şaşırtmış
İlginizi Çekebilir