Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Vaas, Far Cry 6'nın yeni içeriği ile birlikte geri dönüyor

Far Cry 6 için çıkacak ilk indirilebilir içerik Vaas: Insanity ile birlikte serinin en sevilen kötü adamlarından biri yeniden karşımıza çıkıyor.

Vaas, Far Cry 6'nın yeni içeriği ile birlikte geri dönüyor

Far Cry 6'nın ilk içerik paketi Vaas: Insanity için tarih verildi ve içeriğin 16 Kasım'da yayınlanacağı açıklandı. Bu içerik paketi ile birlikte serinin en sevilen karakterlerinden biri olan Far Cry 3'ün kötü adamı Vaas yeniden karşımıza çıkacak. Konuyla ilgili Ubisoft'un yapmış olduğu açıklama şu şekilde;

Far Cry 6'nin ilk içeriği Vaas: Insanity, 16 Kasım'da çıkıyor

Oyuncular, roguelite türünden ilham alan yepyeni bir deneyimde rolünü yeniden canlandıran Michael Mando'nun (Better Call Saul) oynadığı Far Cry 3'ün ikonik kötü adamı Vaas olarak oynayacaklar. Kendilerini savunabilecekleri tek bir tabancayla başlayacak olan oyuncuların, daha güçlü olmak ve Vaas’ın zihninin derinliklerine ilerlemelek için yeni silahlar bulmaları ve farklı güçlendirmeleri açmaları gerekecek. Yoğun aksiyon ve hikâye anlatımını harmanlayan Vaas: Insanity; Vaas’ın geçmişini, dürtülerini ve amaçlarını daha iyi anlamak için eşsiz bir fırsat sağlayacak.

Vaas, Far Cry 6'nın yeni içeriği ile birlikte geri dönüyor

Ubisoft Toronto tarafında yürütülen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego'yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi. Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad'a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara'yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı "Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (5)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

spoiler vermeseniz olmazdı değil mi ? :D

0 puan
MO
MK Okuru

Bu adamı far cry 3 te de Better call soul dizisinde de çok sevdim hep seveceğim...

0 puan
MO
MK Okuru

Hayko abim geri dönüyor ,

0 puan
MO
MK Okuru

Serinin en iyi kötü adamı net. Far Cry : Vaas adı ile yeni oyun çıksa, son 2 oyundan daha çok satar.

0 puan
MO
MK Okuru

Pagan Min asırı underrated vas pek sarmamıstı

0 puan