Valheim Xbox çıkış tarihi açıklandı

Batuhan Bolat 19.02.2023 - 02:04
Viking temalı fenomen oyun Valheim Xbox çıkış tarihi açıklanarak sonunda Xbox konsollarına geliyor.

Valheim'in Xbox çıkış tarihi nihayet resmi olarak açıklandı. PC'de viral başarı yakalayan Viking temalı sandbox hayatta kalma oyunu, yeni bir fragmanla duyurulan tarihe göre sadece birkaç hafta içinde Xbox konsollarına gelecek.

Valheim Xbox çıkış tarihi açıklandı

Erken erişim lansmanından bu yana, Şubat 2021'de, Valheim, pandemide arkadaşlarla veya tek başına oynamak için yeni ve heyecan verici bir oyun arayan birçok PC oyuncusu tarafından hızlı bir şekilde popüler olmuştu. Kuzey mitolojisi temaları ve zor hayatta kalma mekaniği ile Valheim, yeni bir hayatta kalma meydan okumasına aç olan birçok oyuncunun kalbini hızla kazandı. Vikingler olarak yaşamanın keyfini süren PC oyuncularının eğlencesine, maalesef konsol kullanıcıları dahil olamamıştı. Neyse ki, Xbox sahipleri artık Valheim'in acımasız ve heyecan verici dünyasında hayatta kalabilecek ve keşif yapabilecekler.

Valheim Xbox çıkış tarihi resmi Twitter hesabından açıklandı

Valheim'in resmi Twitter hesabı, IGN tarafından paylaşılan yeni bir oynanış fragmanını paylaştı ve çok beklenen Xbox çıkış tarihi açıklanmasıyla sona eren heyecan verici yeni görüntüler ortaya çıkardı. Xbox konsollarında Valheim deneyimlemek için sabırsızlananlar, 14 Mart 2023 tarihine kadar bu oyunu oynamak beklemeleri gerekecek. Geliştirici, Valheim'in 2023'te gelecek yeni özelliklerini de ayrıntılı olarak açıkladığından, Xbox kullanıcıları da bu heyecan verici yeni güncellemelerin tadını çıkarabilecekler.

Kısa fragman, trollere karşı mücadele etmek, kaleler inşa etmek ve ekinler yetiştirmek gibi oyuncuların oyun hakkında sevdikleri yönleri de vurguluyor. Bazıları, Valheim'in bu yıl potansiyelinin tamamen ortaya çıkacağını umuyorlar ve fragmandaki görüntüler, oyun dünyasında yaşanabilecek her şeyin sadece küçük bir örneği.

İki yıllık PC özel sürümünden sonra, tamamen yeni bir oyuncu grubunun harika bir Viking macerasına geçecek olması geliştirici için heyecan verici olsa gerek. Oyunun hayranlarından birçoğu, 2023'ün Valheim için büyük bir yıl olmasını umuyor. Yeni bir konsolda piyasaya sürülmek, özellikle oyunun başlangıçta yalnızca beş geliştiriciden oluşan küçük bir ekibi olduğu düşünüldüğünde, bağımsız bu oyun için büyük bir başarı diyebiliriz. Ancak oyunun büyümesi için çok daha fazla platform var ve Xbox sahiplerinin bu büyümedeki rolünü görmek ilginç olacak.

Valheim şu anda PC için mevcut ve Xbox One ve Xbox Series X/S için 14 Mart 2023'te piyasaya sürülecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2023 15:58
Darısı PS ye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2023 15:51
Cross platform olsa iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim Xbox çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir