Valorant baş direktörü Joe Ziegler, 30 Aralık tarihinde Valorant'daki görevinden ayrıldığını Riot'un resmi sitesinden duyurdu. 8 yıldır Valorant'ın baş direktörlüğü görevini yürüten Ziegler'in Riot'un hangi projesinde çalıştığı ise merak konusu. Riot'un an itibariyle Project L adındaki bir dövüş oyunu, bir League of Legends MMO'su ve Project F adındaki başka bir proje üzerinde çalıştığı biliniyor.
Ziegler açıklamasına şöyle devam ediyor:
" 8 yıl boyunca VALORANT üzerinde çalışıp, oyunu sıfırdan üreten bir sürü tutkulu ve kararlı geliştiriciyle beraber size hakettiğiniz oyunu vermeye çalıştık. Şimdiyse Valorant baş direktörlüğü ünvanını sevgili dostum Andy Ho'ya emanet ediyorum."
" Ben Valorant'ın oyun dünyası üzerinde bıraktığı olağanüstü etkiyi devam ettirecek yeni bir projeye geçiş yapıyorum."
Ziegler'in sözlerinden, Riot'un hali hazırda "bilinen" gizli projelerinden birine geçtiği izlenimi oluşsa da kendisinin tamamen farklı bir projeye geçiş yaptığını iddia edenler de var. Ziegler ayrıca, Valorant ekibinden ayrılıyor olsa bile oyunun geliştirilme sürecine elinden gelen desteği vermeye devam edeceğini belirtti.
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.