Valorant için yeni platform: Atış Serbest

Ersin Kılıç 12.05.2021 - 01:24
Riot Games Türkiye yaptığı açıklama ile oyunculara farklı etkinliklerin sunulacağı Atış Serbest platformunu duyurdu.

Riot Games'in Türkiye özelinde hayata geçirdiği “Atış Serbest” platformunda oyuncular, VALORANT evrenindeki her alandan sürpriz yarışmalarla karşılaşacaklar.  Oyuncular, 11 Mayıs tarihinde açılan atisserbest.com sitesinde sene boyunca her ay yeni yarışmalar bulabilecek. Platform kapsamında oyuncuların karşısına VALORANT dünyasına dokundukları her alandan bir yarışma konusu çıkması ve bu şekilde çeşitli ödüllere kavuşmaları hedeflendi.  Bu kapsamda oyuncular sanatçı yönlerini ortaya çıkarabilir, başlarından geçen en saçma olayı paylaşabilir veya çok iyi oyunları kovalayabilirler. 

Valorant için yeni platform: Atış Serbest

Oyun severler, atisserbest.com sitesine girdiklerinde çeşitli yarışmalarla karşılaşıp, bunlardan kendilerine uygun olan bir tanesini seçip kendi oyun için gönderilerini paylaşabilecekler. Kazanan  isimleri ise siteyi ziyaret eden diğer oyuncuların oyları belirleyecek. 

Lansmana özel 6 yarışma   

Platform kapsamında oyuncuları VALORANT etrafında yaşadıkları her deneyimi konu alan yarışmalar bekliyor. Lansman özelinde 6 yarışma aynı anda başlayacak ve 3 Haziran’a kadar devam edecek. Bu süre zarfında oyuncular, oyun dünyasının sevilen isimleri Kendinemüzisyen, wtcN, Unlost, Legoo, cNed ve Eylül’ün jüriliğindeki kategorilerde yarışıp VP ödüllerini kazanabilecek. Her bir yarışma için ödül dağılımı ise şu şekilde olacak: 

  • Birinci:20.000 Valorant Puanı
  • İkinci: 15.000 Valorant Puanı
  • Üçüncü: 10.000 Valorant Puanı
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2023 16:57
şuan 2023 temmuz ayındayız. Ne zaman bu etkinlik tekrar başlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant için yeni platform: Atış Serbest
İlginizi Çekebilir