Valorant PC çıkış tarihi açıklandı

Berat Darıcı 21.05.2020 - 19:24
Valorant çıkış tarihi PC platformu için 2 Haziran 2020 olarak açıklandı. Oyuna 1 yeni mod, harita ve ajan çıkış yapmasıyla beraber eklenecek.

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan ücretsiz FPS oyunu VALORANT için çıkış tarihi 2 Haziran 2020 olarak açıklandı. Kapalı betasına Türkçe olarak giriş yapan oyun şimdi tüm dünyada çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Yapım süreci açısından sıkıntılı oyuncu çekmek açısından ise güzel olan pandemiye denk gelen oyun Twitch başta olmak üzere şimdilik başarılı bir çıkış dönemi geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde oyun için ilk ban dalgası bile geldi. Oyuna bu kadar kısa sürede hile çıkmasını yapımcı ekibin başarısızlığı olarak mı yoksa oyuna olan yoğun talepten dolayı yoğun şekilde hedef olması şeklinde mi açıklamak daha doğru olur emin değilim. Fakat Riot Games'in oynaması ücretsiz oyunlar konusunda tecrübesi ve hile konusunda ise başarılı bir geçmişi olduğunu düşünürsek bu konuda Valorant için beyaz bir gelecek var diyebiliriz.

Valorant PC çıkış tarihi açıklandı

Valorant, 2 Haziran 2020 tarihinde PC platformu için çıkış yapacak

Tencent tarafından desteklenen Riot Games son yıllarda piyasaya sürdüğü yeni oyunlar ile büyüme devam ediyor. Firmanın ülkemizde kendi sunucularını açması, Türkçe alt yazı, menü ve seslendirme ile oyunlarına tam destek vermesi ile ülkemizde oyunları en çok oynan isimlerden birisi olmuş durumda. Valorant'ın ping değerleri ve Türkçe desteği ile rakiplerine karşı ülkemizde büyük bir avantaj elde ettiğini söylemek doğru olacaktır.

Yapımcı Anna Donlon ve yönetmen Joe Ziegler tarafından yapılan açıklama da oyuna yeni bir ajan daha eklenecek. Yeni bir harita ve oyun modu da yine oyunun çıkışına yetişiyor.

Taktiksel nişancılığın olağan üstü güçlerle buluştuğu oyunda netcode ve yeni nesil anti-cheat sistemleri kullanılmakta. Oyunda pinglerin düşük olması ve FPS değerlerinin yüksek input lag değerlerinin ise düşük olması için yapım ekip tarafından ayrıca çaba sarf ediliyor. Oyunun düşük özellikli 10 yıllık bilgisayarlarda bile akıncı şekilde oynanılması için uğraşılıyor.

Oyunda sık sık ve bilerek AFK kalan oyuncular içinde aşamalı ceza sistemi bulunuyor. Riot Games, League of Legends'da yaptığı gibi AFK oyuncular karşısında gerekli yaptırımları Valorant içinde gösteriyor. Eğer hala yayın izleyerek Valorant düşüremediyseniz oyunu oynamak için bir süre daha beklemeniz gerekecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2020 12:06
türkçe seslendirme güzel. ama bir karakterin söyledikleri bana çok saçma geliyo. her ulti kullandığında "güldük eğlendik, ölme vakti." fln demesi bana saçma geldi. bide tüm karakterleri havalı yapmaya çalışmışlar sanki. -sığmadı devamı alt yorumda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2020 17:10
Birtek telefonda Blocky Flight oynuyorum, bayağı eğlenceli??. Başka pek oyun oynamam ama bu da fena değilmil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2020 01:28
trişka oyun, cs nin öteki rengi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant PC çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir