Valorant'ın yeni ajanı Gekko tanıtıldı

Selen Duru Oktay 5.03.2023 - 00:26
22. ajan sonunda ortaya çıktı ve o bir İspanyol. Valorant'ın yeni ajanı Gekko tanıtıldı. Videosu haberimizde.

Riot Games'in yeni yaptığı paylaşımlara göre ajan yetenekleri ile FPS oyuncularının ilgisini çeken Valorant'a 6. Bölüm 2. Kısım ile birlikte gelecek 22. ajan ve yetenekleri belli oldu. Valorant'ın yeni ajanı Gekko oldu.

Valorant'ın yeni ajanı Gekko

Valorant getireceği 22. ajanın adının Gekko ve bir öncü olacağını duyurdu. Viper nasıl yılansa, Gekko'da bir kertenkele. Skye'ın ahşaptan yapılmış hayvanlarını kullanması veya Fade'in yaratıkları gibi Gekko'nun da kendine özel tatlı yaratıkları olacak.

Gekko'nun yetenekleri

Dizzy: Dizzy hücum eder ve ardından görüş alanındaki düşmanlara plazma patlamaları fırlatır. Plazmasının isabet ettiği düşmanlar kör olur.

Wingman: Wingman'i düşman aramak ve üzerine patlayıcı göndermek için kullanacaksınız.

Mosh Pit: Mosh'u el bombası gibi fırlatacaksınız. Bir yere düştükten sonra geniş bir alanda çoğalır ve kısa bir gecikmeden sonra patlar.

Thrash: Thrash'in zihniyle bağlantı kurmak ve onu düşman bölgesinde yönlendirmek için kullanılır.

Gekko'nun asıl adı Matteo ve o bir İspanyol. Aynı zamanda Meksika'dan gelen ajanımız, randyant olmayan ajanları küçümseyen Reyna'yla iyi anlaşıyor gibi. Bunu Riot'un son paylaştığı Reyna ve Gekko'nun konuşmasından görebiliyoruz. Gekko güçlü bir ajan olmalı ki Reyna'yla arası iyi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 21:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2023 12:45
Vay benim gekkom
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valorant'ın yeni ajanı Gekko tanıtıldı
İlginizi Çekebilir