Valve: LfD1'de iki ekip çalıştırıyoruz

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Valve: LfD1'de iki ekip çalıştırıyoruz


Valve’in halkla ilişkiler müdürü Doug Lobardi, Eurogamer.com’la yaptığı bir röportajda yine Community’nin Left 4 Dead 1 için desteğin az olduğuna dair yorumlarına değindi. Lobardi, Valve’in gerçi selefine göre iki misli daha fazla büyük bir ekibin Left 4 Dead 2’ye yönelttiğini, fakat iki programcı grubun Left 4 Dead 1 için halen içerik hazırladığını belirtti.

Takımlardan biri içerikten, diğeri de geçenlerde yayımlanan “Authoring Tools”’un Community desteğinden sorumlu. Lombardi ayrıca, birkaç hafta içerisinde Left 4 Dead için yeni içeriklerin yayımlanacağını duyurdu.

Left 4 Dead 2 ve selefi, hayranlarınca oluşturulan içeriklerde birbiriyle uyumlu olacak.. Yani Left 4 Dead için yapılan görevler yeni oyunda da çalışabilecek.

Lombardi mülakatta, Left 4 Dead 2’nin hikayesinin anlatışıyla alakalı bazı bilgiler de paylaştı. Buna göre Half Life 2 benzeri skript sekanslarının olmayacağı oyunda Ellis, Rochelle, Nick ve Coach’un dialogları hikayeye dair birçok bilgi içerecek. Aslında Zoey, Francis, Bill ve Louis de bilgi vermeye meraklı olacaktı, fakat Left 4 Dead’in geliştirme safhasında testçiler, çok fazla dialoğun oyunun akışı için rahatsız edici olacağını hissetmişler.

Üzücü olan, Lombardi’nin Half Life 2: Episode 3 ve Portal 2’yle alakalı herhangi bir yenilik açıklamamasıydı.

KAYNAK
Valve: LfD1'de iki ekip çalıştırıyoruz
gamestar.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valve: LfD1'de iki ekip çalıştırıyoruz
İlginizi Çekebilir