Valve, Portal 2'nin hikayesini anlatacak

Murat Halilbeyoğlu 12.03.2011 - 11:31
Hem de oyun çıkmadan önce
Valve'ın Portal 2 ile ilgili yeni planları yavaş yavaş belli oldu. Buna göre firma oyunun çıkış tarihi olan 18 Nisan'dan önce hikaye hakkında biraz daha bilgi verecek.

Portal 2 yazarı Erik Wolpaw dün PAX East'te yaptığı bir açıklama ile "Henüz belirlemediğimiz ancak hikayenin içeriği ile ilgili bazı ipuçları verecek bilgileri yayınlayacağız. Bunu oyun çıkmadan önce yapmayı planlıyoruz" dedi.

"İlk oyunda Cyro-chamber'ın içindeydiniz. Belki sizinki daha iyi durumdaydı veya siz diğer deneklere oranla daha sağlam bir yapıya sahiptiniz. İlk Portal Half-Life 1'den sonra Half-Life 2'den önceki bir zamanda geçiyor. Çok derinlerine girmeden diyelim ki, Portal 2 olayları biraz daha aydınlatacak."

Valve, Portal 2'nin hikayesini anlatacak
"Olayları ilk oyunda olduğu gibi çok açık vermeden anlatmaya çalıştırk. Half-Life oynamış kişiler bu oyunda da bir şeyleri fark edecekler, Half Life'ı oynamamış olanlar ise bu ipuçlarının yanından geçip gidecekler. Tesisin içerisinde ortalıkta dolaşan bir Gordon görmeyeceksiniz. Aperture Science bir nevi eğlenceli bilim evi gibi bir yer, Half Life dünyasının aksine ciddiyet biraz daha az."

Valve bu hafta sonu Portal 2'yi PAX East'te gösterecek. Belki bizim payımıza da bir video düşer.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2016 18:48
Guzelmiş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valve, Portal 2'nin hikayesini anlatacak
İlginizi Çekebilir