Valve, TF2 silahları üzerinde değişiklikleri planlıyor

Mehmet Atilla Turan 21.06.2017 - 15:25
On aydan sonra Valve ilk defa konuştu
Team Fortress 2 , halen çoğu kişi tarafından "ölü" olarak görünebilir, fakat topluluk, oyunu oynamakta bir hayli kararlı. Geçen senenin yazında yayınlanan Meet Your Match güncellemesi ile bazı silahları gereğinden fazla güçlendirilmesi, genel oyuncu kitlesinin canını sıkmıştı. Değişen "matchmaking" sistemi ile de çıkışından beri aynı bilinen sunucuya girişler de tamemen değişmişti.

Valve, TF2 silahları üzerinde değişiklikleri planlıyor
Aradan bir sene geçti ve sonunda Valve, yakında uygulayacağı silah değişiklerini yayınladı. Listeye buradan ulaşabilirsiniz. Baştan belirtelim, planlanan değişiklikler şimdilik konsept olarak duruyor, yakında çıkacak yeni güncellemede silahlar üzerinde farklı değişikler görülecebileceğini de belirtiyorlar.

Yayınlanan blog gönderisinde Spy, Heavy ve Scout sınıflarında bulunan can sıkan silahların bir hayli düşürüldüğü görülüyor. Soldier ve Engineer gibi sınıflarıda daha çok nötr değişikler görünürken Pyro'dan iz yok, çünkü çıkacak güncelleme Pyro adına olacak, Valve muhtemelen yapılacak değişikleri şimdilik gizli tutuyordur.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2017 12:15
Spy nerfleri çok acımasız. En azından Darwin gıcık kalkanı nerfle miş snipte. Bizon bufflanmalı.Sun on a Stick, Tatlı oğlan ve bebek yüzlü bufflanmalı. Scout nerfleride çok saçma.Atomizer sanki iyiymiş gibi. Paraşütü niye nerflüyorsunuz?? Zaten kullanan yok.Birde VitaSaw'ı az daha bufflayın yaw pls.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2017 01:24
İyi oyun ama bir Overwatch değil...:DDDDDD
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valve, TF2 silahları üzerinde değişiklikleri planlıyor
İlginizi Çekebilir