Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 ertelendi, yapım ekibi değişti

Ersin Kılıç 23.02.2021 - 11:53
Uzun süredir sessizliğe gömülen Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 için üzücü ve bir o kadar da beklenmedik bir erteleme haberi geldi.

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 bir kez daha ertelendi. Üstelik gelen haberlere ve detaylara bakacak olursak oyunun çıkış macerası bakımından yılan hikayesine dönen yapımlardan biri haline geldiğini de söyleyebiliriz. Öyle ki ilk olarak 2020'de çıkacağı belirtilen Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, son olarak 2021'e ertelenmişti. Oyun için yeni çıkış tarihi ise net olarak verilmese de 2022 yılı işaret ediliyor.

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 bir kez daha ertelendi

Oyunun ertelenme haberinden daha ilginç olan detayı ise yapım ekibinin değişmesi oldu. Paradox, oyunun resmi Discord hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. yapılan açıklamada Vampire the Masquerade: Bloodlines 2'nin geliştirici firma Hardsuit Labs'tan alındığı duyuruldu. Oyunun iskeletini oluşturmuş olsalar da farklı bir firmanın projeye devam etmesi işleri iyice karıştıracak diye düşünüyoruz. Yapılan resmi açıklama şu şekilde;

"Günaydın, fark ettiğiniz gibi bir süredir sessiz kaldık. Bu bağlamda sizler için yapacağımız ilk haberimiz Vampire the Masquerade: Bloodlines 2'nin hala geliştirme aşamasında olduğudur. İkinci olarak Hardsuit Lab ekibi artık Bloodlines 2'nin geliştirilmesinde öncülük etmeyeceğine dair zor bir karar aldık. Bu da oyunu daha önce planladığımız gibi 2021 yılı içerisinde çıkaramayacağımız anlamına geliyor. Şu anda yeni bir çıkış tarihi belirleyemediğimiz için şimdilik ön siparişleri kabul etmeyi bırakmaya karar verdik.

Hardsuit Lab'a çabalarından dolayı ve projede sıkı sıkıya çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Stüdyo oyunun temellerini atma konusunda muazzam bir iş çıkarttı ve umarım Bloodlines 2'ye olan katkılarını takdir edersiniz. Oyunun geliştirme aşaması boyunca verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Mümkün olan en kısa sürede Bloodlines 2'nin gelecekteki geliştirme ekibini sizlere bildireceğiz."

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 ertelendi, yapım ekibi değişti

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2021 14:40
Tavsiyem: Beklentiniz olmasın, bunlardan bi cacık olmaz. Türü ya da dünyayı çok seviyorsanız Redemption ve Bloodlines 1'i tavsiye ederim. Unofficial patch yüklediğinizde tüm ama tüm bug ve crash'lardan arınıp rahat rahat iki oyunu da oynarsınız :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2021 14:00
İlk oyundan daha iyisini yapabilseler keşke ama beklemiyorum. İlk oyum efsaneydi oyunun içindeki radyo kanalı televizyonu bile muhteşemdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2021 22:25
Arkadaşlar uyanın artık bu kof çıkıcak demedi demeyin vtm'deki elemanları kovmaya başlayarak hata ettiler, sonrasında hatalarını ubisoftaki elemanı alarak sıvadılar. Biz de birinci oyunun hatrına ön sipariş verdiğimizle kaldık. Tek dileğim evrene saygın bir yapım oluşması.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2021 21:29
Sonunda haber geldi. Bari beklemeye değsin erteleme çok bekletti Cyberpunk 2077 de ki gibi olmasın diye mi çalışıyor lar anlamadım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2021 20:51
Cyberpunk'tan sonra herkes rezil olmaktan korkmaya başladı anlaşılan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 ertelendi, yapım ekibi değişti
İlginizi Çekebilir