Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 yılan hikayesine dönüyor

Alparslan Gürlek 20.10.2020 - 12:40
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 geliştiricisi Hardsuit Labs ilginç şekilde birçok çalışanı ile yollarını ayırıyor. Oyun yılan hikayesine döndü.

Ağustos ayında Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 geliştiricisi Hardsuit Labs, hem baş yazar Brian Mitsoda hem de yaratıcı yönetmen Ka'ai Cluney ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Serbest bırakılma nedenlerinin açıklanmadığını söyleyen geliştiricilerden Mitsoda ilginç bir açıklama yaptı. Yollarını iyi şekilde ayırmadıklarını söyleyen Mitsoda herhangi bir sorundan haberi olmadığını ve kovulmasının kendisine tam bir sürpriz olduğunu söyledi.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ekibi yavaş yavaş dağılıyor

Bugün yayıncı Paradox Interactive, kıdemli anlatım tasarımcısı Cara Ellison'ın da projeden ayrıldığını ve artık geliştirici Hardsuit Labs'ta olmadığını doğruladı. Ellison'ın ayrılışıyla ilgili söylentiler hayranların onu Twitter profilinden projeye referanslarını kaldırdığını fark etmelerinin ardından ortaya çıktı. Armello geliştiricisi League of Geeks, yakın zamanda Ellison'ın kıdemli anlatı tasarımcısı olarak katıldığını duyurdu.

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 yılan hikayesine dönüyor

Paradox sözcüsü, "Cara Ellison'ın Hardsuit Labs'tan ayrılmaya karar verdiğini ve artık Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 üzerinde çalışmadığını doğrulayabiliriz" dedi. "Cara, projeye yeni fikirler getirdi ve katkılarının çoğu gelecek yıl piyasaya çıkacak oyunda yer alacak. Bloodlines 2'deki çalışmaları için kendisine teşekkür ediyor ve gelecekteki tüm çabalarında en iyisini diliyoruz."

Aslında bu hareket oyunun gelişim sürecinin doğal evrimini gösteriyor. Yani anlatı tasarımı bitmiş ve Ellison'ın çalışması etkili bir şekilde yapılmış gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi Bloodlines 2 Ağustos ayında 2021 yılına ertelendi. Yani oyunun henüz tamamlanmadığını söyleyebiliriz. Bu erteleme haberinden bir hafta sonra Mitsoda ve Cluney'in işten çıkartılmasını görmek ise soru işaretleri oluşturuyor. Padadox Ellison'ın projeden ayrıldıktan sonrasının Bloodlines 2 geliştirme sürecini nasıl etkileyeceği konusunda yorum yapmayı reddetti.

Bloodlines 2 hakkında

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Hardsuit Labs tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan yeni bir aksiyon rol yapma video oyunudur. PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları için çıkacak. Oyunun iki yazarı Brian Mitsoda ve Cara Ellison artık ekipte bulunmasa da oyunun çıkışı için 2021 tarihi planlanıyor. Yılan hikayesine dönmez umarım... Sizler oyunla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2020 20:05
Karanlık atmosfere karanlık işler yakışır devam...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2020 10:19
o kadar ön sipariş verdik birinci oyunun hatrına umarım yapımcılar topu doksana dikmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2020 19:58
Millet Epicteki hata yüzünden oyunu preorder olarak iyi fiyatla satın almışlardı,sanırım o aldıkları fiyatı bile haketmeyecek bir oyun çıkacak ya da çıkamayacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2020 19:14
Vampire: The Masquerade ismi lanetli herhalde. Firması batar, yapımcısı çıkar. İlginç...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2020 15:00
Yahu ilk oyun gibi fail olmasın ya. O oyunu da kullanıcıları yamaları ile oynanacak seviyeye getirmişti. Şimdi 2. oyun yine büyük sıkıntılar ile bizleri karşılayacak bir tane özellikle gothic temalı sağlam bir rpg oynama şansımız olamayacak mı.?
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2020 16:16
ilk oyundan daha büyük bir fail olucak bu sefer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 yılan hikayesine dönüyor
İlginizi Çekebilir