Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 yeni nesile geliyor

Ersin Kılıç 7.05.2020 - 19:08
Inside Xbox etkinliğinde yeni videosu ile karşımıza çıkan Vampire the Masquerade: Bloodlines 2'nin yeni nesil konsollar için geliştirildiği de böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 için Inside Xbox etkinliğinde yeni bir video yayınlandı. Bu video ile birlikte oyunun Xbox Series X ve Playstation 5 için geliştirildiği de doğrulanmış oldu. Son derece eğlenceli bir video ile karşımıza çıkan Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, özellikle atmosferi ve teması ile oyunu bekleyenleri tatmin edeceğe benziyor. Yayınlanan yeni oynanış videosuna ve oyunun bilgilerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 yeni nesile geliyor

Vampir terörü eyleminde senin varlığın Seattle kan ticareti savaşını körüklüyor. Şehri kontrol eden yaratıklarla huzursuz ittifaklar kur ve Seattle'ın güçlü vampir gruplarını kanlı bir iç savaşa sürükleyen büyük komployu açığa çıkar. Öne çıkan, hızlı ve büyük dövüş odaklı çarpışma sistemimizde sen ve benzersiz disiplinlerin bir silah değerindesiniz. Sen geliştikçe gücün de artacak; ama unutma ki Sahte Kılığın açığa çıkmaması için her şeyi yapmalı ve insanlığını korumalısın... Yoksa sonuçlara katlanırsın.

Seattle ezelden beri vampirler tarafından yönetilmiştir. World of Darkness'ta orijinaline sadık kalarak yeniden canlandırılan Seattle konumlarında kurbanlarını avla. Şehrin doğuşundan bu yana varlığını sürdüren kadim kan kurucuları ve şehri yeniden tanımlayan teknoloji piyasasını yöneten yeni kanlarla tanış. Herkesin gizli emelleri olduğunu unutma ve müttefiklerini seçerken akıllı davran.

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 yeni nesile geliyor

Seattle kan ticareti savaşında rekabet eden ve kendilerine has özellikleri ve hikayeleri olan gruplar arasından seçimini yap. Herkes seni, kimin yanında olduğuna bakarak yargılayacaktır ama unutma ki kimse elini kana bulamadan varlığını uzun süre devam ettiremez. World of Darkness'a gir ve seçimlerinle uyumlu ilgi çekici karakterlerle dolu bir şehirde vampir fantazini doya doya yaşa. Orijinal Bloodlines'ın yaratıcısı tarafından yazılan Vampire The Masquerade: Bloodlines 2, ilk oyunda yer eden hırslara hayat veriyor ve hayranların en sevdiği bazı karakterleri sizlere sunuyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2020 10:47
Sadece FPS olarak gelirse çöp olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2020 13:01
Release date i 2030 a uzatıp biraz daha preorderdan beslenmenin yolunu yapıyorlar. Disco sahnesi sims gibi. Commensi lada?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2020 23:49
ilk oyunu yıllar sonra yakınlarda tekrar oynadım. oyuncuları hiç sıkmayan bir rpg inşallah yeni oyun da başarılı olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2020 18:22
Gelemiyor desek daha doğru olur. Geçen sene çıkacak diye herkes pre-order vermişti. Şimdi ise ne zaman çıkacağı ile ilgili hiçbir bilgi yok. Çiftlikbank gibi oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 yeni nesile geliyor
İlginizi Çekebilir