Vampyr için Story ve Hard mod olmak üzere iki yeni mod geliyor

Hürkan Çalışkan 27.07.2018 - 15:21
Vampyr için içerik güncellemesi yolda.

Dontnod Entertainment tarafından Unreal Engine grafik motoru kullanılarak geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen rol yapma oyunu Vampyr için, bu yazın ilerleyen zamanlarında Story mod ve Hard mod olmak üzere iki yeni modu oyuna dahil olacak.

Vampyr için yaz sonunda içerik güncellemesi geliyor

1918 yılı içerisinde Londra’da geçen rol yapma oyunu Vampyr’ın bu yaz sonunda içerik güncellemesi alacağı duyuruldu. Gelecek güncelleme ile bir dizi optimizasyon sorunu ele alınacak iken, aynı zamanda Story mod ve Hard mod olarak iki yeni oyun modu oyuna dahil edilecek. Story mod, anlatıya daha fazla odaklanarak Dr. Reid’in yolculuğunu zorlu bir mücadele ile ele alacakken, Hard mod ise oyuncuların mücadelesini çok daha zorlu hale getirecek.

Yeni eklenecek oyun modları oyunu hali hazırda oynayan oyuncular için tekrar oynamak isteyecekleri bir deneyim olacak iken, Dr. Reid’in bu karanlık macerasına adımını atmamış olanlar için daha fazla seçenek anlamına geliyor. Bildiğiniz üzere Vampyr, 5 Haziran tarihinde PS4, Xbox One ve PC platformları için piyasada yerini almıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2018 17:41
oynamak nasip olmadı daha biraz ucuzlasın deneyeceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vampyr’a yazın ilerleyen günlerinde iki yeni oyun modu eklenecek
İlginizi Çekebilir