Vampyr için Making Monsters isimli bir video yayınlandı

Hakan Hervenik 19.01.2018 - 11:57
Oyunun kamera arkasına birlikte bakalım.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında üzücü bir haber almıştık. Bu haberde Dontnod Entertainment'ın geliştirdiği ve hepimizin merakla beklediği oyun olan Vampyr'ın 2018 bahar aylarına ertelendiğini öğrendik. Bu haber ne kadar hayal kırıklığı yaratsa da oyuncuların Vampyr'e olan ilgisinde bir değişiklik olmadı. Geliştirici ise bugün yayınladığı yeni bir video ile oyunun kamera arkasını gösterdi.

Vampyr nasıl bir oyun?

Dört parçalık bir video serisinin ilk bölümü olan "Making Monsters"  ile oyununun baş kahramanı ve bir doktor olan Jonathan Reid ile tanışıyoruz. Bilinmeyen bir kişi tarafından vampire çevirilen Reid'in hayatı tamamen değişir. Yeni güçlerine ve bir vampir olmasına alışmaya çalışan Reid, yaratıkların olduğu karanlık bir grubun içerisine girer. "Antik Ekons, gölgelerden planlar kuruyor, korkunç Vulkod'lar geceleri sokaklarda geziyor ve lanetli Skal'lar şehrin en karanlık köşelerinde saklanıyor." açıklaması videoda yer alıyor. Bu da bize aslında oyunun hikayesi hakkında biraz bilgi vermekte. İspanyol gribi yüzünden zayıf düşmüş, 1. Dünya Savaşı'nın hemen sonrasında Londra'da geçen Vampyr, 2018 baharda çıkacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2018 13:08
İsdediği kadar yeni video yapsın. Pre order yaptım adamlar 1 yıl geçikme yaptılar kasım 2017'de çıkacak oyuna. İade ettim daha da işim olmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vampyr için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir