Grand Theft Auto V'i beklerken etrafta olabildiğince fanart resimler dolaşır oldu. İşte bunlardan bir tanesi de aşağıdaki resim.
Farklı yan ürünlerine genellikle oyunun geçtiği şehirlerin veya semtlerin adını veren Rockstar'ın bu politikasını izleyen kapak tasarımı farklı bir şehre, Vatikan'a götürüyor bizleri. Asi ve kurallara aykırı bir psikopozu gördüğümüz kapakta rahibe de günah çıkartıyor gibi.
İster misiniz bir GTA V: Vatican City?
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>14.04.2013 11:09:00 - Olivie demiş ki:</b><br>Ateistler aynısını islam dini için yapsaydı? Mesela
peygamberin elinde bi çifteli arkada da otmobilin üzerinde
bir türbanlı kadın. En arka fonda da kabe. Hoş olur muydu?
Hayır olmazdı. Bu işin din ile dinsizlik ile alakası yok,
Paylaşım hoş değil. Bu haberin kaynağı hıristiyan bir ülke
bile olsa siz haber yapmışlar bizde buraya koyduk
diyemezsiniz. Biraz saygı lütfen.</font></td></tr></table><br></center>
Peygamber yanlış olmuş önde bir şeyh(ancak psikopoza bu eşdeğerdir ortada İsa yok karıştırmayalım) arkada türbanlı doğru.
Hoş mu olurdu?Hayır ama üstteki verdiğin örneği biz yapsak ign vs. haber yapsa alttaki yorumlarda seninki gibi saygı bir yorumda olmazdı buna da emin ol :)
0 puan
MO
MK Okuru
bu oyun yine pc de satmicak cok kotu optimize ediliyor
rockstar sistemi basiyor gerisini bos basiyor hep pc de
satmaz
Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>14.04.2013 11:09:00 - Olivie demiş ki:</b><br>Ateistler aynısını islam dini için yapsaydı? Mesela peygamberin elinde bi çifteli arkada da otmobilin üzerinde bir türbanlı kadın. En arka fonda da kabe. Hoş olur muydu? Hayır olmazdı. Bu işin din ile dinsizlik ile alakası yok, Paylaşım hoş değil. Bu haberin kaynağı hıristiyan bir ülke bile olsa siz haber yapmışlar bizde buraya koyduk diyemezsiniz. Biraz saygı lütfen.</font></td></tr></table><br></center> Peygamber yanlış olmuş önde bir şeyh(ancak psikopoza bu eşdeğerdir ortada İsa yok karıştırmayalım) arkada türbanlı doğru. Hoş mu olurdu?Hayır ama üstteki verdiğin örneği biz yapsak ign vs. haber yapsa alttaki yorumlarda seninki gibi saygı bir yorumda olmazdı buna da emin ol :)
bu oyun yine pc de satmicak cok kotu optimize ediliyor rockstar sistemi basiyor gerisini bos basiyor hep pc de satmaz
bi çıkamadı gitti şu oyunda
Cok guzel olmus, ciksada oynasak artik
gayet guzel olmus, boyle kapaklarin sayi artmali
guzel olmus