Ve beklenen haber geldi, Boba Fett için özel film geliyor

Furkan Güler 25.05.2018 - 11:37
Star Wars evreninin ünlü kelle avcısı için özel film çekilecek.

Star Wars evreni'nin tüm haklarına sahip olduktan sonra her sene yeni bir film getireceğini belirten Disney, yeni filminin ne olacağını açıkladı. Son olarak ana hikayede The Last Jedi ile seyircilerinin karşısına çıkan Disney, yan hikaye olarak bugün Solo: A Star Wars Story filmi ile hayranlarına merhaba diyecek. Star Wars evreninde yer alan ünlü karakterlerden sonuna kadar kadar yararlanmak isteyen Disney, bu kez Boba Fett'e el attı. Hollywood Reporter'ın doğruladığı bilgiye göre Disney yapımcıları çoktan Boba Fett'in filmini çekmek için kolları sıvamış. Yan film anlamında ilk olarak Star Wars: Rogue One'la seyircilerinin karşısına çıkan Disney, görünüşe yan filmlerin geri dönüşlerinden memnun durumda. Ancak Star Wars hayranları yan film olarak Obi - Wan Kenobi'ye özel bir yapım beklerken Disney'in neden Boba Fett'e el attığı bilinmiyor.

Boba Fett filmi geliyor

Boba Fett kimdir?

Boba Fett, Yıldız Savaşları serisinde geçen kurgusal karakterlerden biridir. Seride, İmparatorluk ve Jabba the Hutt için çalışan bir kelle avcısı olan Boba Fett, Han Solo ve Chewbacca'nın izini sürüp, tutsak almıştır. Boba Fett, seride Klonların Saldırısı, İmparator ve Jedi'ın Dönüşü filmlerinde yer almıştır. Ayrıca Yeni Bir Umut'un özel yayınlanmış versiyonunda da yer almıştır.

Jango Fett'in klonu (genetik kopyası) olan Boba, Kamino gezegeninde yaratılmış fakat Klon Ordusu saflarına girmeden, Jango'nun normal oğluymuş gibi yetiştirilmiştir. Mandalorian tarzı ile eğitilmiş, galaksi boyunca korkulan ve dehşet saçan bir kelle avcısı olarak yetişmiştir. Avını zekası ve kurnazlığı ile takip edip, yakalaması ile bilinir. Fett, genelde suç örgütü lideri Jabba the Hutt için çalışmış ve Darth Vader ile işbirliğinde olmuştur.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2018 00:31
Boba zenci bir gangster olursa şaşırmam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
alien42
alien42 25.05.2018 14:31
Hansolo yavşağı için çekildiği yetmiyor birde bu dangalak için film çekiyorlar ha.Sizin var ya...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2018 12:30
Boba kadın olsun!!! Hatta afro-amerikan oyuncu canlandırsın 8)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ve beklenen haber geldi, Boba Fett'in kendi filmi geliyor!
İlginizi Çekebilir