Ünlü oyuncu Ben Affleck, Batman karakterini bıraktı

Furkan Güler 31.01.2019 - 10:21
Güle güle Kara Şovalye.

Uzun süredir spekülasyon olarak internette dolaşan Ben Affleck ve Batman'in ayrılması bir kez daha gündeme geldi. Deadline Hollywood'un paylaştığı habere göre Ben Affleck, Batman karakterini başka bir oyuncuya devrediyor. Justice League ve Batman v Superman filmlerinde gördüğümüz yeni Batman, seyirciler tarafından oldukça sevilmişti. Ben Affleck'i role yakıştıran DC hayranları, bu haber sonrasında üzüldü.

Ben Affleck, Batman'i bıraktı

Duruma ilişkin ilgili Tweet'i alıntılayarak paylaşım yapan Ben Affleck ise Matt Reeves'a başarılar diledi. Geçtiğimiz dönemlerde ise Affleck, yeni Batman projeleri hakkında düşünüp durduğunu ve rol için "Bunu sonsuza kadar sürdüremezsiniz, sade ve havalı bir şekilde rolden çıkmak istiyorum." açıklamasını yapmıştı. Görünüşe göre kendisi de söylediği bu son söylemden vazgeçmişe benziyor. Kendisinin başka bir Batman filminde rol almayacak olması, DC sinematik evrenini zedeleyecektir. Justice League'in ana kahramanlarından bir tanesi olan Batman'in farklı bir yüze verilmesi, DC yapımcılarını zorlayacaktır.

Son olarak aktör, rolü neden bıraktığını açıklamadı. Muhtemelen kendisi, Batman rolünün üstüne yapışmasından korkuyor olabilir. Bakalım yeni Batman kim olacak?

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rangris01
Rangris01 9.02.2019 02:50
şunu söylemem gerek, bu adam Justice League, Batman v Superman, ve sucide squade da yamuk ağızlı christan bale'dan daha iyi oynadı batman'i. adam bir kere Bruce Wayne'e aşırı benziyor tip olarak özellikle yok mu o ''çene'' si.
Bana göre, Micheal keaton'dan sonra, gelmiş geçmiş en iyi batman bu adamdır! Warner Bros, böyle bir adamı nasıl bu kadar kolay bir şekilde harcayabildi, hayret ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 1.02.2019 15:58
Batman'e fiziksel olarak çok uygun olmuş olsa da bir Bale gibi oyunculuğunu konuşturamadı bay mimiksiz şey. Ayrıca spor yapmaktan adam nefret ediyor. Madem Batman olacaktıysan baştan zaten deli gibi spor yapmayı göze alman gerekiyordu, ne bekliyordun. Snyder BvS'de Batman'i düşünmeyen, taktiksel olmayan ve hatta ölmekten korkan bir Batman olarak gösterdi, keza Justice League'de hiç işlevi bile yoktu. Bale gibi havalı bir şekilde ayrılamadın üzgünüm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2019 10:28
Ya zaten yüzü benli, lombak çeneli Batman mi olur? Maske ne işe yarar o zaman?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2019 07:10
Ben Affleck role çok uygun fakat yaşı pek uygun değil..Filmdeki saçma sapan kısacık kulaklı kostum ayrı konu zaten..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2019 04:34
Christian Bale <=> Batman vice versa. Gerisi fasa fiso Batman Karaşövalyeden sonra birmişti zaten çünkü ne o Bale ne de Nolan yoktu. Son dönemlerin artık kabak tadı veren efektli filmleri aşırı derecede sıktı. Nerede Esaretin Bedeli, Yeşil yol, Baba gibi filmler nerede bunlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ve beklenen oldu! Ben Affleck, Batman'den vazçgeçti
İlginizi Çekebilir