...Ve karşınızda Shard of Hate!

Can Arabacı 3.02.2014 - 11:05
Oyuncuların yarattığı Legendary son haliyle karşımızda...
Blizzard'ın oyunculara kendi Legendary'lerini yaratma şansı verdiği etkinliğin nihayet sonuna gelindi ve şekliyle, ismiyle, özellikleriyle yeni kılıcımız tam anlamıyla ortaya çıktı. 20,000'den fazla kişinin oy verdiği silahın ismi için "Spine of the Father", "Rancor", "Malevolence" ve "Sankekur's Sorrow" gibi seçenekler önerilmişti. Ancak Mephisto temalı kılıca en çok yakışan isim oyların %36'sını toplayan "Shard of Hate" oldu.

Nefretin Efendisi Mephisto'nun kendisinden esinlenilen yeteneklere sahip olacak kılıç, elektrik hasarı verdiğinizde Charged Bolt, zehir zararında Poison Nova, buzla saldırdığınızdaysa Freezing Skull özelliklerini kullanacak. Reaper of Souls'da silahların ve yeteneklerin verdiği elemental hasarların tekrar önemli bir yer tutacağını düşünürsek oldukça işlevsel bir güç olduğunu söyleyebiliriz.

Ama artık aşağı yukarı her şeyini bildiğimiz bu kılıcın oyun içinde nasıl gözükeceğini merak ediyorsunuz asıl, değil mi? Merak etmeyin, o da belli oldu ve onu da hemen aşağıdaki şu görselden görebilirsiniz:

...Ve karşınızda Shard of Hate!
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 07:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
...Ve karşınızda Shard of Hate!
İlginizi Çekebilir