Ve Seth McFarlane tükürdüğünü yaladı!

Murat Halilbeyoğlu 16.12.2013 - 14:00
Öldürmeyen Allah öldürtmüyor da Seth!
DİKKAT! AŞAĞIDAKİ HABER FAMILY GUY'IN YENİ SEZONUNU İZLEMEMİŞ (YA DA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜP BAŞLAMAMIŞ) KİŞİLER İÇİN SPOILER İÇEREBİLİR!!!

Ve Seth McFarlane tükürdüğünü yaladı!
Seth McFarlane ünlü çizgi serisi Family Guy'da geçtiğimiz haftalarda hayranlarına yaşattığı trajediden geri adım attı.

Bildiğiniz gibi iki hafta önce ailenin sofistik ve biraz da ukala olan köpeği Brian araba çarpması ile ölmüş ve diziden ayrılmıştı. Herkes bölüm sonuna kadar "Mutlaka geri gelecektir" diye düşünürken aile tam aksine Vinny adlı yeni bir köpeği eve getirmiş ve hayranlarını hem sinirlendirmiş hem de şoka uğratmıştı.


Her şey bir yana çizgi filmde bulunan bir köpek karaktrerinin ölmesine karşı insanların duyduğu duygusal tepkiler bile aslında bir karakterin çizgi ya da gerçek olsun bağ kurmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Öfke ve istek mesajlarının yanında Brian'ın diziye geri dönmesi adına online dilekçe bile açan hayranların baskısı belli ki Seth'i amacından caydırmış. her ne kadar attığı tweet'lerde "Zaten öyle bir niyetimiz yoktu" şeklinde bir mesaj verse de çoğumuz biliyoruz ki kimse laf etmese Brian ölü olarak kalacaktı.

Pazar günü yayınlanan bölümde Stewie zaman makinesi ile geçmişe giderek Brian'ı kazadan kurtarıyor ve sevilen köpek diziye geri dönüyor. Öte yandan McFarlane'ın 15 Aralık'ta birer dakika ile attığı iki tweet de cabası.



İlk tweet'te: "Ve böylece sıcak, bulanık tatil mesajımızın sonu: Asla sevdiklerinizin her zaman orada olacağını sanmayın, bir anda aranızdan ayrılabilirler" derken ikinci mesajı resmen tükürdüğünü yalamanın tanımı:

"Yani cidden Brian'ı öldüreceğimizi düşünmediniz değil mi? Tanrı aşkına bunun için baya baya uçmuş olmalıydık."  


Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ve Seth McFarlane tükürdüğünü yaladı!
İlginizi Çekebilir