Venom 2'den Carnage'i canlandıracak Woody Herrelson görseli geldi

Ersin Kılıç 25.02.2020 - 15:05
Ekim ayında gösterime girecek Venom 2 filmi için ünlü oyuncu Woody Herrelson'un yer aldığı bir görsel yayınlandı.

Venom 2 filminde bildiğiniz gibi Carnage akrakterini ünlü oyuncu Woody Herrelson canlandıracak. İlk filmin de gizli sonunda karşımıza çıkan Woody Herrelson, doğal olarak 2.filmde çok daha önemli bir yer teşkil edecek. İşte oyuncunun filmde nasıl gözükeceğine dair bir görsel yayınlandı.

Venom 2'den Carnage'i canlandıracak Woody Herrelson görseli geldi

Görsel aslında ilk olarak Tom Hardy'nin Instagram hesabı üzerinden yayınlanmıştı. Fakat yayınlandıktan kısa bir süre sonra bu görsel silindi. Muhtemelen firmadan gelen uyarılar sonrasında bu görseli silme kararı alan Tom Hardy, buna rağmen görselin yayınlanmasına tabi ki engel olamadı. Yayınlanan bu görselde Woody Herrelson'ı ilk filmdekine göre çok daha farklı bir imaj ile görüyoruz. Renkli gömleği dışında ciddi duruluyla da dikkat çekiyor. 


Tom Hardy'nin bir kez daha Eddie Brock karakterlerini canlandıracağı Venom 2'de aynı zamanda Michelle Williams, Stephen Graham ve Reid Scott gibi isimler de yer alacak. Filmin yönetmenliği ise bu sefer ünlü oyuncu ve yönetmen Andy Serkis'e emanet. 2 Ekim 2020'de Amerika'da gösterime girecek filmin Türkiye gösterim tarihi ise henüz belli değil.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom 2'den Carnage'i canlandıracak Woody Herrelson görseli geldi
İlginizi Çekebilir