Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Sinema ve Dizi Haberleri

Venom Carnage beyazperdeye hazırlanıyor

Yönetmen koltuğu kapıldı bile

Venom Carnage beyazperdeye hazırlanıyor
İnanılmaz Örümcek Adam'ın çıkışının ardından Venom Carnage ismi ile karşı karşıyayız. Örümcek Adam filminin çıkışının Venom Carnage'ı da getirmesi, beklenmedik bir sürpriz değil aslında. Zira özellikle bir Venom filminin olacağını aylar önce biliyorduk. Hatta bu konuyla ilgili Sony'nin de açıklama yapması, karanlıkta yer alan sahneleri teker teker ortaya çıkarttı.

Açıklanan detaylara göre Venom Carnage filmi, 2017 yılında vizyona girecek. Ayrıca Alex Kurtzman (Star Trek, The Amazing Spider-Man 2) yönetmen koltuğunun sahibi olacak. Akıllardaki asıl soru ise acaba Carnage'ın tam olarak ne kadarlık hikayesi gözler önüne serilecek? Kendisinin aslında Cletus Kasady isimli bir psikopat olduğunu biliyoruz ve Venom'dan ortaya çıkmasının yanında, sadistliği de korkulacak boyutta. Çocukluğu da oldukça karanlık bir geçmişe sahip. Kendi büyükannesini merdivenlerden itmiş, köpeğine işkence yapması ve annesini de öldürmeye çalışması, geçmişinin sadece kısa bir kesiti.

Bakalım Venom ile Carnage arasındaki bağlantı, ne kadar başarılı bir şekilde beyazperdeye işlenecek. Bekleyip göreceğiz.

Venom Carnage beyazperdeye hazırlanıyor
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

+18 ypsınlr yeterki carnage'yi tüm vşiliği ilee yansıtsınlar....

0 puan
MO
MK Okuru

şimdi kaliteli bişey yapacaksa böyle bi karakterin hayatını gösteren film en az 13+ olması lazım.yani baya karanlık sahneler koyarsa çocuklaştırmak yerine yetişkin filmi yaparsa olay olur bu film bence.

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>07.08.2014 13:37:00 - ertokilicoglu demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>06.08.2014 20:28:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>allah için amazingi yapan adamlar yapmasın,spider man serisinin devamı gelsin be</font></td></tr></table><br></center> Ya Allah rızası icin siz izlemeyin. İlk serinin ne kadar yalan yanlış olduğu tartışmasız. Peter'ın bileklerinden ağ atması mı dersin, Gwenin MJ'den sonra gelmesini mi dersin? Of of cizgi roman cahilleri. Amazing sinematik evrenin en iyi Spiderman serisidir. Bunu kafanıza sokun. Ha bu arada Andrew &#62; Tobey</font></td></tr></table><br></center> the amazing serisinin de ilk spiderman filminin de çizgi romanla alakası yok.

0 puan
E
ertokilicoglu Çırak

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>06.08.2014 20:07:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Bu film the amazing spiderman in devamimi olacak yoksa ayri bi filimmi</font></td></tr></table><br></center> Bu spin-off film olacak yani ara film. Bu film 3. ve 4. film arası köprü olacak

0 puan
E
ertokilicoglu Çırak

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>06.08.2014 20:28:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>allah için amazingi yapan adamlar yapmasın,spider man serisinin devamı gelsin be</font></td></tr></table><br></center> Ya Allah rızası icin siz izlemeyin. İlk serinin ne kadar yalan yanlış olduğu tartışmasız. Peter'ın bileklerinden ağ atması mı dersin, Gwenin MJ'den sonra gelmesini mi dersin? Of of cizgi roman cahilleri. Amazing sinematik evrenin en iyi Spiderman serisidir. Bunu kafanıza sokun. Ha bu arada Andrew &#62; Tobey

0 puan
MO
MK Okuru

prison break'te oynayan t-bag olur aslında

0 puan