Venom: Let there be Carnage filmi için yeni fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 2.08.2021 - 18:11
Ünlü oyuncu Tom Hardy'nin bir kez daha Eddie Brock rolüyle karşımıza çıkacağı Venom: Let there be Carnage filmi için yeni fragman geldi

Venom 2 ya da tam adı ile Venom: Let there be Carnage filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Daha önce birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Tom Hardy'i bir kez daha Eddie Brock (Venom) rolü ile izleyeceğimiz filmin bu yeni fragmanında hikaye adına birçok önemli sahneye yer verildiği gibi Carnage karakterine daha fazla odaklanılmış. Covid-19 salgını sebebiyle hem çekimleri hem de gösterim tarihi birkaç kez ertelenen filmde, filme de adını veren Carnage karakteri de oldukça önemli bir yer teşkil edecek. Zaten kendisini simbiyot haliyle olmasa da ilk filmin son sahnesinde de görme şansına erişmiştik.

Venom Venom: Let there be Carnage filmi 2.fragmanı

Filmin fragmanı tıpkı ilk fragmanda olduğu gibi Eddie Brock ve Venom ikilisinin iyice ilerleyen ilişkisine vurgu yaparak başlıyor. İkilinin diyalogları anlaşılan filmde sık sık karşımıza çıkacak ve biraz komedi tarafını da sırtlayacak. Woody Herrelson tarafından canlandırılan Cletus Kasady karakterinin nasıl Carnage olduğu tam belli olmasa da bu konuda önemli bir sahneye yer verildiğini de görüyoruz. Nitekim fragmanda sürekli Venom ile aynı olduklarını, aile olduklarını vurgulaması nasıl Carnage olduğunun da önemli bir detayı olarak verilmiş. İlk fragmanda da Eddie'ye "sen ve ben aynıyız" dediğini duymuştuk.

Venom Let There Be Carnage filminde Tom Hardy ve Woody Herrelson gibi önemli oyuncuların yanı sıra Michelle Williams, Stephen Graham ve Reid Scott gibi isimler de yer alacak. Filmin yönetmenliği ise bu sefer ünlü oyuncu ve yönetmen Andy Serkis'e emanet. Henüz gösterim tarihi netleşmeyen filmin sonbahar aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

Venom: Let there be Carnage filmi için yeni fragman yayınlandı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2021 00:36
bir gün carnage filmi çekileceğini hep umuyordum ve nedense hep jim carry aklımdaydı. bakalım nasıl olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 11:06
Berbat CGI, full karanlık ve anlaşılmayan sahneler ilk film gibi bu da kötü olacak belli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 22:49
Tamamen ciddi olamıyor galiba? Saçma ergen şakaları vs olmazsa olmaz gibi hep var. Neyse gene de gideri var gibi çıksın da yorumlara göre izlerim artık :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom: Let there be Carnage filmi için yeni fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir