Venom 2 vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

Özgür Deveci 18.03.2021 - 18:46
Başrolünde Tom Hardy'nin yer aldığı devam filmi Venom: Let There Be Carnage'ın vizyon tarihi bir kez daha ertelendi.

Andy Serkis imzası taşıyan Marvel filmi Venom: Let There Be Carnage'ın vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. İlk olarak 2 Ekim 2020 olarak açıklanan vizyon tarihi, sonrasında 25 Haziran 2021'e ertelenmişti. Başrolünü Tom Hardy'nin oynadığı süper kahraman filmi, Sony Pictures tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre 17 Eylül 2021'de gösterime girecek.

Los Angeles ve New York City'deki sinema salonlarının yeniden açılmasına rağmen Venom: Let There Be Carnage, ileri bir tarihe ertelendi. Universal, kısa bir süre önce Hızlı ve Öfkeli serisinin devam filmi F9'u da Haziran sonuna kaydırmıştı. Görünen o ki, stüdyo iki yüksek bütçeli filmin aynı dönemde vizyona girmesini istemedi. Özellikle Kuzey Amerika bölgesinde gişelerin toparlanması yavaş olduğundan, yaz aylarına kadar gişe rekorları kırması beklenen potansiyel filmlerin beyazperdeye gelmesi zor görünüyor.

Venom 2 vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

Venom: Let There Be Carnage, 17 Eylül 2021 tarihinde vizyona girecek

James Gunn'ın yazıp yönetmenliğini yaptığı The Suicide Squad filminin 6 Ağustos'ta vizyona gireceğini biliyoruz. Aynı şekilde Frank Herbert'in 1965 yılındaki orijinal Dune romanının uyarlaması olarak karşımıza çıkacak Dune filmi de 15 Eylül'de sinemaseverler ile buluşacak. Venom: Let There Be Carnage, her ne kadar F9 ile aynı döneme denk getirilmese de, gişe beklentisi yüksel yapımlarla benzer tarihlerde vizyona girecek. Film, yıldızlarla dolu cinayet gizemi Death on the Nile ve Universal’ın animasyon çocuk filmi The Boss Baby: Family Business ile birlikte çıkış yapacak.

Sony, Venom'un gecikmesiyle birlikte yayın takviminden Kevin Hart ve Woody Harrelson'lı aksiyon komedi filmi Man From Toronto'yu çıkardı. Filmin vizyon tarihi daha önce 17 Eylül olarak planlanmıştı, ancak şu an için belirsizliğini koruyor. 2018 yapımı orijinal Venom filmi, dünya çapında 855 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. İlk filmin yıldızlarından Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott ve Naomie Harris devam filminde de rol alacak. Son olarak sizin bu film hakkında düşünceleriniz nedir? Kimler serinin devam filmini merakla bekliyor. Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom 2 vizyon tarihi bir kez daha ertelendi
İlginizi Çekebilir