Venom, Winter Soldier ve Black Widow, Marvel vs Capcom yolcusu

Hakan Hervenik 22.11.2017 - 10:20
Venom, Black Widow ve Winter Soldier, Marvel vs Capcom: Infinite'a geliyor.

Marvel vs. Capcom: Infinite'in Eylül ayındaki çalkantılı çıkışının ardından, Capcom düzenli bir şekilde oyunu desteklemeye ve düzenlemeye devam ediyor. Oyunun raflarda yerini alacağı hafta oyunculara altı adet DLC karakteri sözü verilmişti ve şimdiye kadar bu karakterlerden üçü oyuna eklendi. Sigma, Black Panther ve Monster Hunter karakterlerini geçtiğimiz ay oyuna ekleyen Capcom, önümüzdeki ay Venom, Black Widow ve Winter Soldier'ı oyuna ekleyecek.

Venom, Winter Soldier ve Black Widow, Marvel vs. Capcom Infinite'a geliyor

Winter Soldier, gerçek ismi ile Bucky Barnes, Captain America'nın ödlüğü sanılan arkadaşıydı. Sonrasında ölümcül bir süper asker olarak geri gelen Barnes, tekrar iyi bir role bürünmüştür. Oynanışa gelirsek, Winter Soldier, yakın dövüş ve silah uzmanı. Özel kolu ile büyük hasarlar verebilen karakter, kolu sayesinde hem korunup hem de hareket edebilen tek karakter olacak.

Süper casus ve Avengers üyesi Black Widow, cihazları ve yakın dövüş yeteneği ile düşmanlarını pataklamayı seven bir karakter. En büyük özelliği ise dövüş sırasında yapabildiği hareketler sayesinde vurması zor bir karakter olması.

Winter Soldier ve Black Widow, Marvel vs Capcom serisi için yeni karakterlerken, Venom'un Marvel vs Capcom 2'den sonraki ilk geri dönüşü olacak. Klasik hareketlerini barındıran Venom, agresif bir oyun stiline sahip. Ayrıca ağ özelliği ile Spider-man gibi altı yöne de hareket edebilir.

Aşağıdan yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2017 13:52
Bir ses Venom'a bu kadar mı uymaz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 22.11.2017 12:42
x-man karakterleri gelmeden bu oyun sönük kalmaya devam eder.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom, Marvel vs Capcom yolcusu
İlginizi Çekebilir