Venom'un fragmanı yakında gelebilir

Hakan Hervenik 2.02.2018 - 11:43
Venom filminin fragmanı beklenenden çok daha yakın zamanda gelebilir.

Venom'un yakın tarihte fragmanını görebiliriz. Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Şimdi ise filmin fragmanını görme zamanı geldi. Ekim ayında vizyona girmesi beklenen filmin ilk fragmanının iki hafta içerisinde geleceği belirtiliyor. Sony'ye yakın bazı kaynaklar ise bu fragmanın Black Panther filminden önce yayınlanabileceğini söylemekte.

Venom'un fragmanı ne zaman gelecek?

Venom rolündeki Tom Hardy dışında filmde, Riz Ahmed ve Michelle Williams'da bulunuyor. Bu yıl Ekim ayında vizyona girmesi beklenen filmin senaryosunu Fifty Shades of Grey'in senaristi Kelly Marcel yazarken, yönetmen koltuğunda ise Zombieland'in yönetmeni olan Ruben Fleischer bulunuyor. Tom Hardy'nin filmde rol alacağı Mayıs ayında belirlenmişti. Eddie Brock isimli karakteri canlandıracak olan Tom Hardy, Peter Parker'ın fotoğrafçı bir rakibi. Bir uzaylı parazitine maruz kalan Eddie, sonrasında Venom halini alır.

Venom filmi, Sony'nin Spider-Man evreninde yapacağı ilk farklı film olacak. Spider-Man'in şu an için Marvel Cinematic Universe'de olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü karakterin film hakları hala Sony'nin elinde. Venom filminden sonra Sony'nin bir diğer filmi Silver & Black olacak ve bu filmde Silver Sable ve Black Cat karakterleri ile tanışacağız.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 18:47
Spidermansiz Venom mu olurmuş...Normalde film çıkmadan önce gömmeyi sevmem ama başından beri gereksiz bakıyorum bu projeye bazıları Tom Hardy seçildikten sonra değiştirdi fikrini.Tom Hardy seçildiğinde ''En azından cast başarılı ama hala gereksiz'' demiştim.Tom Hardy bile kurtaramayacak gibigözüküyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.02.2018 13:15
E bi zahment..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Venom'un fragmanı yakında gelebilir
İlginizi Çekebilir