Verbatim Blu-ray BD-R LTH Modeli 25GB 6x hızında

Merlinin Kazanı 18.05.2011 - 16:46
Blu-ray LTH ile 15 dakikadan daha az sürede High Definition kayıt
Verbatim optik depolama medya sektörüne AZO teknolojisine sahip yeni Blu-ray BD-R LTH 6x Modelini sunuyor. 6x yazma hızı ile 25GB depolama kapasitesine sahip. Aynı zamanda iç halkaya kadar geniş bir yazdırılabilir yüzeyiyle farklı bir versiyonu da olacak. Bu ürün yüksek çözünürlüklü filmlerin kaydı, büyük miktardaki verilerin yedeklenmesi,  fotoğrafların ve videoların uzun süreli arşivlenmesi için oldukça uygundur. Yeni Verbatim Blu-ray BD-R LTH Tip 25GB 6x 5’li paketler halinde (2 Euro fiyatla ), yazdırılabilir yüzey versiyonu ise 10’lu paketler halinde (1,5 Euro fiyatla) ) perakende mağazalarında satışa sunuluyor.

- 25GB kapasitesi ile standart bir DVD-R kapasitesinin 3 – 5 kat fazlasını sunar
- Sert Kaplamalı koruyucu tabaka
- 50 yıllık uzun arşiv ömrü
- Optimum kayıt kalitesi için AZO kayıt katmanı
- Mükemmel oynatma performansı
- İç halkasına kadar yazdırılabilir yüzeyi tamamen mürekkep püskürtmeli olarak yazdırılabilir (22 - 118mm)

Verbatim Blu-ray BD-R LTH Modeli 25GB 6x hızında
Verbatim yeni Blu-ray disk BD-R 25GB 2x yazdırılabilir LTH Tipi [LTH = (low to high) alçak yüksek yivli kayıt] ile optik depolama medya alanında teknoloji lideri olduğunu bir kez daha kanıtladı. 25GB’lık etkileyici kapasitesi ile (bir DVD’nin 5 katı kapasiteli), yeni Verbatim BD-R LTH tüm kişisel verilerin, fotoğraf ve videoların yanı sıra ofis çalışma dosyaları için uzun vadeli depolama ve arşiv ihtiyacı için ideal çözüm. Bu disk 15 dakikalık yazdırma sürecinde HD kalitesinde 135 dakikalık (MPEG2) kayıt alanı sunar. Yazdırılabilir sürümü tamamen mürekkep püskürtmeli yazdırma (22 - 118mm) ile iç halkaya kadar yazdırılabilmesiyle görüntü ve metin ekleyerek diski kişiselleştirme imkanı verir.

Verbatim AZO teknolojisi ve Sert Kaplamalı Koruma

BD-R LTH Tipinde Verbatim’in mükemmel kayıt kalitesi ve uzun vadeli güvenlik sağladığı kanıtlanmış AZO teknolojisi kullanılıyor. Verbatim’in  (Hard CoatTM) Sert KaplamalıTM teknolojisi sayesinde uzun bir arşiv ömrü ve mükemmel bir korumaya sahip disk parmak izine, toza ve çizilmelere karşı özel bir çizik koruma katmanı tarafından korunur. Böylece kayıt veya oynatma esnasında hataları önlemeye yardımcı olur.

- Basın Bülteni
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Verbatim Blu-ray BD-R LTH Modeli 25GB 6x hızında
İlginizi Çekebilir