Verileri patlayan yapımcı, Terraria'nın Stadia sürümünü iptal etti

Özgür Deveci 8.02.2021 - 16:57
Re-Logic tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera oyunu Terraria'nın Google Stadia sürümü iptal edildi.

Geliştirici ekibin Google hesaplarının engellenmesi üzerine Re-Logic, oyunun Stadia sürümünün iptal edildiğini duyurdu. Terraria'nın yaratıcılarından biri olan Andrew Spinks, Google Play, Google Drive, YouTube ve Gmail dahil olmak üzere tüm Google hesaplarına erişiminin kapatıldığını açıkladı. Spinks, üç haftadan fazla bir süredir verilerini kurtarmaya çalıştığını, ancak tüm girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlandığını söylüyor.

Hizmet kullanım şartını ihlal etmediğini belirten Andrew Spinks, bu durumun köprüleri yakmaktan başka bir şey olmadığını ifade etti. Bunun sonucunda Terraria'nın Google Stadia sürümü iptal edildi ve Re-Logic ekibi bundan sonra platformlarınızın ilerlemesini desteklemeyecek. Spinks ayrıca, müşterilerine ve ortaklarına önem vermeyen bir şirketle asla bir daha çalışmayacağını ekledi. Oysa birkaç gün önce, Terraria'nın Pan Avrupa Oyun Bilgileri web sitesinde Google Stadia için derecelendirildiğini görmüştük. Görünüşe göre, oyunun Stadia sürümünü bir daha asla göremeyeceğiz.

Verileri patlayan yapımcı, Terraria'nın Stadia sürümünü iptal etti

Terraria geliştiricisinin Google hesapları engellendi

Spinks'in Google ile olan sorunları, Terraria'nın resmi YouTube hesabının devre dışı bırakılmasıyla başladı. Bunlara ek olarak Andrew Spinks, kaybettiği verileri de sıraladı. GooglePlay mağazasından binlerce dolarlık alışveriş yapılmış hesabı, Google Drive uygulamasındaki verileri, resmi YouTube kanalı ve hepsinden de kötü olan 15 yılı aşkın bir süredir kullandığı Gmail adresi artık erişilemez durumda. Ayrıca, satın aldığı 4K çözünürlükte Yüzüklerin Efendisi serisinin yarıda kaldığını ve bitiremediğini ekledi.

Terraria keşif odaklı, inşa, üretim, mücadele, madencilik üzerine 2D sandbox türünde bir aksiyon macera oyunudur. Oyun belirli bir prosedürle oluşturulmuş dünyada başlıyor. Oyuncu oyuna 3 temel eşya ile başlıyor: Kazı için kazma, çarpışmak için kılıç, ağaç kesmek için bir balta. Oyunda bazı yerlerde mağara bulunmakta. Bu mağaraları dolaşırken pek çok kaynaklar özellikle cevherler bulabilirsiniz. Oyuncu oyuna 100 can ve 20 mana ile başlıyor. Bu sayılar belirli eşyalarla arttırılabilir. Ayrıca bu kaynaklar ve tonla eşya haritanın yüzeyinde, genel ve nadir sandıklarda veya bazı düşmanlardan bulunabilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 22:45
Bugün devlet yarın şirketler. Devlet neyse de şirketin bu kadar gücü kesinlikle kanunlarla sınırlandırılmalı. Bu sınırlama tabii ki insancıl olmalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 02:22
ilk otherworldu iptal ediyolar simdi ne
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2021 01:17
oha, devlet gibi el koyuyorlar resmen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Verileri patlayan yapımcı, Terraria'nın Stadia sürümünü iptal etti
İlginizi Çekebilir