Vestel 3D TV Kurt Wenner ile canlanıyor

Merlinin Kazanı 26.05.2011 - 22:56
Ünlü grafik tasarımcı Kurt Wenner, Vestel’in konuğu olarak ilk kez Türkiye’de
Dünyaca ünlü grafik tasarımcı Kurt Wenner, Vestel’in yeni üç boyutlu LED TV’lerinin tanıtımı için ilk kez Türkiye’ye geliyor. 1 Haziran’da Bağdat Caddesi’nde “zemin grafiği” uygulamasına imza atacak olan sanatçı, üç boyutlu ve illüzyon yaratan sokak resimlerinin mucidi ve bir numaralı icracısı olarak kabul ediliyor.

Sokak ressamlığı ve tebeşirle fresk çizimi gibi oldukça popüler olan grafik sanatlarını, klasik sanatla ve Rönesans sanatıyla harmanlayan Kurt Wenner’ın yeni bir sanatsal form olarak ortaya koyduğu üç boyutlu sokak ressamlığı, diğer sanatçılar tarafından ancak 15 yıl sonra ve bilgisayar programlarının yardımı sayesinde taklit edilebildi.

Vestel 3D TV Kurt Wenner ile canlanıyor
Vestel’in tanıtımı için Kurt Wenner’ı ülkemize davet ettiği yeni 3D LED TV’leri de, tıpkı sanatçının çizimlerinde olduğu gibi klasik televizyon izleme alışkanlığını sona erdirerek görüntüyü yaşamaya olanak sağlıyor.

Kurt Wenner’ın Vestel 3D TV için tasarlayacağı zemin grafiği, 1 Haziran Çarşamba günü saat 11.30’dan itibaren Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki Nezih Kitabevi’nin önünde izleyicilerle paylaşılacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vestel 3D TV Kurt Wenner ile canlanıyor
İlginizi Çekebilir