VFLŞ'nin ligden düşen ikinci ve son takımı belli oldu: BeykentUni YouthCREW

Ege Erkek 21.08.2018 - 02:45
Bir takım daha lige "elveda" dedi

Vodofone Freezone Şampiyonluk Ligi 2018 Yaz Mevsimi Sezonu, dün itibariyle tamamlandı. Sekiz takımın birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği vadide ligden düşen ikinci takım, Elwind'in takımı oldu. Naru'nun yaşadığı hezimeti yaşayan tecrübeli ve başarılı oyuncunun takımı, ormancı rolü için Mojito yerine önce Savage daha sonra ise Inori tercihinde bulundu ancak bu değişiklikler, BeykentUni YouthCREW için yeterli olmadı.

Sezonu 9 galibiyet ve 19 mağlubiyet ile kapatan sarı siyahlar, son olarak ligi üçüncü sırada tamamlayan 1907 Fenerbahçe ve ligin dominant lideri Royal Bandits ile karşılaştı. Bu iki karşılaşmadan istediğini alamayan BeykentUni YouthCREW, Doğuş Üniversitesi Aurora'dan sonra (eski ismiyle Team Aurora) lig düşen bir diğer takım olarak lig tarihinin kayıtlarına geçti.

25 Ağustos 2018 ve 26 Ağustos 2018 tarihlerinde TBF 2018 yolculuğu başlayacak. Çeyrek final serisinden başlayacak olan sürecin ilk ayağı, HWA Gaming ile Dark Passage arasında gerçekleşecek. Sürecin diğer ayağı ise 1907 Fenerbahçe ve lig düşmesi beklenen ancak lige adeta tutunarak kendisine çeyrek finalin kapısını açan Bursaspor Esports arasında tamamlanacak.

VFLŞ'nin ligden düşen ikinci ve son takımı belli oldu: BeykentUni YouthCREW

Bilgilendirme: Beykentuni YouthCREW, şu an için "potansiyel" ligden düşmüş takım statüsünde (kesinleşmiş değil ancak yine de kayıtlara geçti) olduğundan dolayı Türkiye Yükselme Ligi'nin ilgili takımıyla beş maçlık bir seri oynayacak. Şayet sarı siyahlar bu maçı kazanırsa ligde kalacak ancak maçlar oynanmadan önce kurallar gereği alt ligdeki ilgili takımla ile kendini kurtarma maçı oynaması gerekmektedir. Bu bağlamda, kural değişikliği veya lig formatı değişikliği uygulanmadığı sürece bu sistem böyle işlemeye devam edecektir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2018 11:30
Youthcrew düşmeyi hak ediyor, bilinçsiz oynama,hiç bir takım koordinasyonu yok,o kadar kötüler ki TR liginin en berbatı diyebilirim, elwind gibiler olduğu sürece TR yükselmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2018 04:47
Youth Crew düşmedi best of 5 oynıcak 2.ligin 2.cisi ile hatanız var

________________________________________

Şu an için düştü statüsünde yer alıyor ancak best of five'ı kazandığında ve/veya bir kural değişikliği gelmediği takdirde düştü statüsünden tekrar çıkacak ve lige devam edecek.

Teşekkürler - Ege ERKEK.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2018 18:34
Vay be. Zamanında finallere giden takım küme düştü demek. Bu sezon başında çıkan yama her şeyi allak bullak etti. Nişancıyı bitirdiler. Orta koridoru bitirdiler. Bütün takımlar affalladı bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2018 16:45
Hayır lig düşmedi YC, Aurora düştü YC yükselme ligi 2.si ile maç oynıcak 5 maçlık seri olarak eğer yenilirse lig düşücek yenilmez ise ligde kalıcak Merlinin Kazanı gibi bi sitede okumadan araştırmadan baştan sağma bi yazı görmeye alışmaya başladım git gide kötü bir site olarak aklımda yer ediyor.

_________________________________________

Yukarıdaki yorumda aynısını belirttim. Şu an için "potansiyel" lig düşmüş sayılıyor bu yüzden maç oynayacak.

Ege ERKEK.
Kalan Karakter: 300 Gönder
VFLŞ'nin ligden düşen ikinci ve son takımı belli oldu: BeykentUni YouthCREW
İlginizi Çekebilir