VFŞL Yaz Mevsimi bugün başlıyor

Özgür Deveci 6.06.2020 - 12:11
Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi 6 Haziran Cumartesi günü çevrim içi oynanacak maçlarla geri dönüyor. İşte ilk haftanın maçları!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde League of Legends heyecanı Yaz Mevsimi ile kaldığı yerden devam ediyor. VFŞL Yaz Mevsimi, 1907 Fenerbahçe Espor ve fastPay Wildcats arasında gerçekleşen Kış Mevsimi final maçıyla başlayacak. 2020 Yaz Mevsimi boyunca lig aşaması dahil olmak üzere çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarının tamamının çevrim içi olarak oynanması planlanıyor. Ek olarak reji ekibinden bazı kişilerin yayın kalitesini sağlamaları için Riot Games Espor Sahnesi'nde yer alacağı belirtildi. COVID-19 salgını nedeniyle hafta sonu günlerinde uygulanacak bir sokağa çıkma yasağı olması durumunda karşılaşmaların hafta içine alınması da ihtimaller dahilinde. Yaz Mevsimi sonunda gerçekleşecek Türkiye Büyük Finali ile ilgili açıklamalar ise ilerleyen günlerde yapılacak.

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi'nde geçtiğimiz mevsimin finalistleri 1907 Fenerbahçe Espor ve fastPay Wildcats ile birlikte Beşiktaş, Dark Passage, Galakticos, Galatasaray, Royal Youth, Papara Supermassive, Team Aurora, 5Ronin takımları mücadele edecek. İlk haftanın fikstürü ise şu şekilde;

VFŞL Yaz Mevsimi bugün başlıyor

Yaz Mevsimi KMF 2020'nin finaliyle başlayacak

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi, 1907 Fenerbahçe Espor ve fastPay Wildcats arasındaki 2020 Kış Mevsimi Finali’nin rövanş maçıyla başlayacak. Bugün saat 14.00’da başlayacak olan maçların tamamı LoLespor’un NimoTV, YouTube ve Twitch kanallarına ek olarak https://watch.tr.lolesports.com/ adresinden de canlı olarak izlenebilecek.

Akademi Ligi ne zaman başlayacak?

Akademi Ligi'nin eşleşmeleri Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi ile aynı olacak fakat maç tarihleri ve saatleri farklılık gösterecek. Akademi Ligi'nin canlı yayını olmayacak ve maçlar Sahne'de oynanmayacak. Ancak maç videoları ve özetleri düzenli olarak LoLespor'un web sitesine yüklenecek. Aynı şekilde ligin içerisinden hikayelere, fikstüre ve puan durumuna aynı adresten ulaşılabilecek.

Takımlar taraf seçimlerini nasıl yapacak?

Lig aşaması boyunca taraf seçimleri, hafta başında yapılacak kadro bildirimleriyle birlikte kilitlenecek. Fikstürde sol tarafta yer alan takım seri başı olarak taraf seçim hakkına sahip olacak. Taraf seçimi yapmayan takımlar, mavi tarafı seçmiş kabul edilecek.

Son olarak sizin yaz mevsiminden beklentileriniz nedir? Bu mevsim hangi takımların play-offlara kalacağını düşünüyor sunuz? Ayrıca power ranking tercihlerinizi de merak ediyoruz. Yorumlarda bizimle paylaşın!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
VFŞL Yaz Mevsimi bugün başlıyor
İlginizi Çekebilir