Vice City bugün yeniden doğdu

Berkant Jeff Akarcan 7.12.2012 - 12:00
iOS App Store'dan hemen indirebilirsiniz
Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve çıkış tarihi açıklanan Grand Theft Auto: Vice City, bugün iOS cihazlar için piyasaya sürüldü. iPod, iPhone ve iPad'e çıkan oyunu AppStore'dan indirebilirsiniz.

Türkiye AppStore'da Vice City'nin fiyatı 8,99TL. Oyunun boyutu ise 1,07 GB.

Vice City bugün yeniden doğdu
Bundan 10 yıl önce oynamak için konsol almamız gereken bir oyunu cebimizde taşımak tabi muazzam bir şey, hem de daha iyi grafiklerle ve dokunmatik olarak oynayabilmek. Biraz da teknolojinin hızı açısından korkunç bir durum olarak yorumlanabilir.

Retina ekranlar için grafikleri geliştirilen ve oldukça yüksek çözünürlük verebilen Vice City'nin iOS versiyonunda yeni özellikler de bulunuyor: Yeni bir hedef alma sistemi, kişiselleştirebilir kontrol şeması, iCloud desteği ve iTunes'dan müzik desteği. Tıpkı PC'de oynarken yaptığımız gibi kendi radyomuzu yaratabiliyoruz iTunes üzerinden, yapmanız gereken VICECITY adlı bir oynatma listesi yaratıp oyun içinden Tape Deck adlı radyo kanalını seçmeniz.

App Store: https://itunes.apple.com/tr/app/grand-theft-auto-vice-city/id578448682?mt=8

NOT: GTA Vice City, Android cihazlara da gelecekti ancak Google Play'in doğrulama sorunları nedeniyle ileri bir tarihe atıldı.
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Vice City bugün yeniden doğdu
İlginizi Çekebilir