Video Pass: Daha pahalı Playstation Plus ile tanışmaya hazır mıyız?

Merlinin Kazanı 14.08.2021 - 10:42
Söylenti olsa da biz ucuzlamasını beklerken, Sony, daha pahalı Playstation Plus hizmeti olan Video Pass için çalışması yapıyor olabilir.

Ne yazık ki, bu sefer oyunseverleri mutlu edecek bir haber ile karşınıza çıkmıyoruz. Sony'nin Playstation Plus hizmeti fiyatından ötürü, bir çok Türk oyunseverin ulaşabilmesi için biraz uzak görünüyor. Bu sebeple fiyatından indirim bekleyen biz oyuncuları biraz üzeceğiz. Zira Sony, şu günlerde daha pahalı Playstation Plus hizmeti olan Video Pass hizmeti üzerinde çalıştığı söylentileri dolaşıyor.

Video Pass: Daha pahalı Playstation Plus ile tanışmaya hazır mıyız?

Sony, milyar dolarlık oyun ve video akışı hizmetlerini tek bir pakette birleştirmek için adım atıyor. Kaynaklar, Eurogamer'a Sony'nin Crunchyroll gibi diğer hizmetlerde indirimli bir aylık/yıllık ücretle paketlenen daha yüksek fiyatlı yeni bir PS Premium aboneliği ekleyeceğini söylüyor .

Muhtemelen bu, Nisan ayında Sony'nin Polonya bölümü tarafından yanlışlıkla sızdırılan bir girişim olan PlayStation Plus Video Pass'ın bir parçası olacak. Sony, PS Plus Video Pass'in ayrıntılarını henüz doğrulamadı, ancak sızdırılan materyaller arasında Sony Pictures Entertainment'ın PlayStation Plus ile birleştirilmiş filmleri ve TV şovları yer alıyor. Sony'nin yakın zamanda 1.175 milyar dolara satın aldığı dünyanın en geniş anime arşivi olan Crunchyroll'un da teklifin bir parçası olması muhtemel.

Elbette şimdilik söylenti olsa da"Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diyor ve Sony Video Pass servisinin detaylarını ve de fiyatını merakla bekliyoruz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 14.08.2021 23:28
For dı piley... Hadi oradan. Sony son dört senede oyuncuyu dinlemeyen, asık suratlı meymenetsiz capon dayılar ve küresel başkanı her kimse onun yüzünden saçma bir firmaya dönüştü.

Mobili bitirdiler, Bilgisayar bitti o bitti bu bitti sıra PS de.

Gamepass gibi harikulade bir sisteme geçen elemanın teki çıkıp -koskoca başkan- fanboycuk gibi yorum yaptı. Koysana rakip.

PS now var yapsana sadece indirilebilir şekilde. Açsana bütün ülkelere paraya para deme. Ama yok.

Şirketin pazarlamacısı her kimse akli dengesi yerinde değil sanırım.

Rekabet her zaman iyidir. Üç beş exc için sevdiğim PlayStation markası artık benim için paradan ibaret olan eğlenmeme makinesi...

Elin Microsoft'u servislerle parayı kırıyor bu eski kot kafa caponlar (Sony,Nintendo) hala saçma sapan şeyler çıkarıp para kazanabileceğini sanıyor. Devir servis devri.

Sinirden konudan konuya atladığım bir yorum oldu ama genel mana anlaşılmıştır inşallah.
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2021 12:41
Haklısın.
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2021 02:14
Hocam, o kadar saymışsın da Yurtdışında yaşayanlar için birşey değişmedi.Türk lirası değer kaybettiği, maaşlarımız hariç herşey %30-40 kadar zam aldığı için bu haldeyiz.Psn ve Mic, Steam gibi Türkiye'de server açıp yatırım yapmadan ne psn now olur nede konsol oyunlarının fiyatı düşer.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2021 00:29
Onları bedava izliyoruz video pass e gerek yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2021 22:42
Reklamsız Crunchyroll da dahilse düşünülür he
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2021 22:42
yar bana düşman mısın ;(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Video Pass: Daha pahalı Playstation Plus ile tanışmaya hazır mıyız?
İlginizi Çekebilir